Hvad blomster er magen til Gardenias?

September 11

Hvad blomster er magen til Gardenias?

Gardenias er en Bredbladet stedsegrøn busk, at funktionen duftende, tragtformede blomster, der vokser op til 3 inches lang i nuancer af hvid til elfenben. Gardenia blomster bærer 5 til 12 sprede lapper og er enkelt til dobbelt i form. Deres mørke grønne blade er blank og vises i hvirvler på tre langs anlægget. Blomsterne ligner gardenia bære alle eller nogle af disse træk.

Peony

Pæon Duchesse de Nemours (Paeonia lactiflora 'Duchesse de Nemours') er en urteagtig pæon kultivar, der vokser op til 3 fod høj og bred. Det byder på duftende, dobbelte hvide blomster, der ligner gardenia bloom og dukke op i sommeren til sidst indtil tidligt falde, før de dør til jorden efter frost. Den kop-formet, store blomstrer på pæoner omgiver de tætte gule Centre. Ligesom gardenia bærer peony Duchesse de Nemours blanke, grønne blade. Løvet er opdelt i "oval lanse-formede indlægssedler," ifølge Missouri botanisk have. Pæon Duchesse de Nemours vokser bedst i fuld sol til en del skygge og veldrænet, frugtbar fugtig jord. Vokse pæon i USDA plante hårdførhed zoner fem til otte, der er defineret som de områder, der svarer til den gennemsnitlige årlige temperatur planten tåler.

Rugosa Rose

Rugosa rose (Rosa 'Jacruwhi' vilde SPICE) er en hybrid rugosa busk, der vokser 3 til 4 fod høj og op til 3 fod bred. Det er forsynet med 2 til 3 tommer bredt, stærkt duftende hvide blomster, der ligner gardenia blomsten. De semi-dobbelt blomster af rugosa rose blomstrer i sommeren og i falde og efterfølges af orange-rød hofter. Mørkegrønne, læderagtige blade på rugoas rose er mørkegrøn og rynket. "Rugosa betyder rynkede med henvisning til forekomsten af løv," ifølge Missouri botanisk have. Det vokser bedst i fuld sol let skygge og let syrlig, veldrænet jord. Vokse rugosa steg i USDA plante hårdførhed zoner fem til otte.

Windflower

Windflower (Anemone quinquefolia) er et medlem af slægten anemone, der omfatter knolde flerårige planter, der bærer hvide, 1-tommer-dækkende blomster i foråret til sommer. Blomsten vokser 4 til 9 inches høj og feature fem til syv petal-lignende bægerblade. Blade på windflowers kommer til en "terminal hvirvel af tre blade," ifølge North Carolina State University forlængelse, som gardenia. Løvet er yderligere opdelt i tre til fem smalle, tandede segmenter med basal blade. Windflower vokser bedst i fuld til en del skygge og humusrig jord. Vokse windflower i USDA plante hårdførhed zoner fire til otte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com