Hvad blomster tiltrække guldsmede?

October 14

Tiltrække guldsmede til en have eller baggård hjælper med at fjerne skadedyr problemer, som deres vigtigste fødekilde er myg. Opbygning af en baggård Dam er den bedste måde at tiltrække disse insekter som de parre sig og lægge deres æg i vand. Mens blomster ikke tiltrække guldsmede som en fødekilde, kan plantning af blomster, der tiltrækker deres bytte bringe guldsmede til en have indirekte.

Black Eyed Susans

Black eyed Susans tiltrække sommerfugle, en populær mad valg af dragonfly. Mest genkendelige for deres blomster, disse lyse gule wildflowers typisk vokse året rundt i næsten enhver tilstand. Også kendt som Rudbeckia hirta, Black Eyed Susans typisk leve for omkring to år. De tilpasses let næsten enhver type af jord og kræver fuld sollys og regelmæssig vanding for fuldt flor.

(reference 2)

Swamp Milkweed

De hvide og lyserøde blomster på Swamp Milkweed gør det en populær fødekilde for dragonfly byttedyr såsom humlebier, hvepse og sommerfugle. Monarch larver og sommerfugle gerne navnlig feed på løvet. Swamp milkweed kan ikke tåle tørre forhold og foretrækker fuld eller delvis sollys. Dens jord bør bestå af en sjofel ler, rige lerjord eller tørveholdige materiale. Naturlige vækststeder omfatter krat, moser, sumpe og områder langs floder, søer eller afvandingsgrøfter.

(reference 3)

Joe Pye Weed

Joe Pye weed også tiltrækker bestøvende insekter, guldsmede gerne spise, som bier og sommerfugle. Denne nordamerikanske wildflower vokser op til 12 fod høj, hvilket gør det til et populært supplement til haver som privatliv kant. De vokser i fuld eller delvis sollys og forekommer naturligt i fugtige skove eller enge. De tørrede rødder og blomster af Joe Pye weed kan bruges til at lave et diuretikum te.

(reference 4)


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com