Hvad blomstrer blomst kan plantes uden for i efteråret eller vinteren i det sydlige USA?

January 8

Hvad blomstrer blomst kan plantes uden for i efteråret eller vinteren i det sydlige USA?

Efterår og vinter er en passende plantning tid for blomstrer i det sydlige USA Mange blomster foretrækker køligere temperaturer og er mindre tilbøjelige til at insekter og sygdom problemer end dem plantet i foråret og sommeren.

Dianthus

De mange sorter af dianthus velkommen efterår plantning. I de mest sydlige områder i USA, dianthus er passende plantet i tidlig vinter. Frilly blomstrer på toppen græs-lignende klumper af løv bloom i de køligere temperaturer i det sydlige vintre.

Udvalg af Dianthus

Dianthus familien omfatter mere end 300 sorter af blomstrende biennaler og kortvarig stauder. Nelliker er medlem, som er den gammeldags blomst kaldet pinks. Nye hybrider, såsom Amazon, producere vinter blomster når de plantes i efteråret i syd. Blomster af dianthus er ofte multi-farvet, med dekorative kanter på kronbladene. Højere sorter af dianthus kan kræve opbinding i efteråret og vinterhave.

Fragrance

Blomstrer i dianthus er ofte duftende, duftende svarende til fed. Plante disse nær en døråbning eller siddepladser område at drage fordel af duften i den blomstrende vinterhaven i syd.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com