Hvad bør du Spray på et træbænk i parken til at beskytte det fra regn?

April 23

Udendørs møbler er en stor ting at have i løbet af sommeren, men når det regner eller sner, det har brug for beskyttelse. Træmøbler er især risiko for vejrlig. Hvis du har en træbænk, kan du behandle det med noget at holde træet i god stand, ellers det kunne forme eller forfald. Der er et par muligheder på din lokale hardware butik.

Hvordan fugemasser arbejde

En vandtætning fugemasse opsuger ind i skoven, som vand kan gøre, og gør det muligt at afvise vand. De fleste har en slags lak i det, samt en lang række kemikalier, der behandler træet og bygge en barriere, der holder vandet ud. Nogle sorter har også mild fungicider, der forhindrer træ fra mildewing og rådnende. På deres egen ændre disse behandlinger ikke farven på træ, så ufærdige eller unstained træ vil sandsynligvis vende grå over tid.

Aerosol fangere

Der er et par typer af fugemasse produkter, der kan anvendes af aerosol dåse. Disse spray på i minutter og suge ind i træ, beskytter dem mod regn. Spray går på klar, og kan højst gøre træet ser fugtig. Forvent ikke det at dryppe ned; Hvis det er tilfældet, kan du anvende spray for liberalt. Disse dåser er små, men man bør dække alle træ på en bænk forholdsvis let. De fleste isenkræmmere har en håndfuld tilgængelige, og de er som regel i nærheden af spray maling. Thompson er en af de mest kendte mærker, men der er andre, du kan bruge.

Kartonlukkere i en maling sprøjte

Hvis du har sprøjtemaling udstyr til rådighed til dig, er der et par fugemasser, der kan anvendes på denne måde. Maling sprøjter normalt tage maling, der kunne anvendes af pensel og spray dem på stedet, og det samme kan gøres med waterproofers--selv, Sørg for at læse kan forinden. Disse er nogle gange blandede med pletter eller maling, og så du kan lave dobbelt arbejde med kan man: farve og forsegling af træ. Du vil også ønsker at overveje andre faktorer, såsom base og levetid af produktet. Olie-baserede fugemasse vil fælde fugt i, mens vand-baserede vil Lad det fordampe. Levetiden af et produkt er påvirket af sin opacitet og procent af tørstof--højere opacitet og kvaliteten af produktet, jo mindre ofte vil man nødt til at genanvende det til din bænk.

Genanvende

Over tid, fugemasse vil miste sin effektivitet og du bliver nødt til at genanvende det. Generelt, levetid af disse produkter er omkring et år, især hvis bænken er udsat til elementerne, året rundt. En behandling i starten af foråret vil holde træet i god form for resten af det kommende år.

Du kan teste fugemasse ved dryp en lille dråbe vand på et niveau sæde tremme, og se hvordan træet reagerer: Hvis det perler på toppen og ikke lægges i blød i, fugemasse stadig arbejder; Hvis det opsuger ind i skoven, skal du absolut genanvende det.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com