Hvad brændstof har jeg brug for min ukrudt æder?

October 17

Dit ukrudt æder græsplæne trimmer løber en to-cyklus gas-drevne motor. I modsætning til biler og både har ikke disse motorer en oliepumpe til at smøre krumtapakslen og stempel. Derfor, smøring skal komme fra en anden kilde: dit brændstof. Dette brændstof kræver, at du blande benzin med en speciel olie, før du lægger det ind i tanken.

Benzin

Dit ukrudt æder kræver en almindelig blyfri benzin. Denne benzin bør blive bedømt på en 90 oktan eller højere, som vil bidrage til at mindske den utrolige varme og friktion fra de høje priser af motorhastighed. Ved hjælp af 90 oktan eller især anbefales at forlænge levetiden på din motor. Mens en lavere oktan vil stadig arbejde, kan det ikke arbejde så godt. Brug ikke en ethanol blanding eller andre blandet brændstof. Dette vil ikke give den nødvendige friktion reduktion og kan skade din motor.

Olien

Ukrudt æder og Poulan---der ejer varemærket ukrudt æder---fremstiller deres egne specielt blandet to-cyklus motorolie. Producenterne foreslår du bruger deres olie, da det er hvad de testet deres motorer med og kan sikre niveau af ydeevne. Selvom dette ikke er et absolut krav, kan det give det bedste samlede resultat i løbet af dit ukrudt æder liv. Enhver luftkølede 2-cyklus motorolie vil være tilstrækkeligt, så længe du overvåge motorens ydeevne og blande brændstof korrekt.

Mix-forholdet

Ukrudt æder antyder du blande brændstof på forholdet mellem 40 til 1 benzin til olie. Igen, dette er den hastighed, hvormed det testet sine motorer og hvor det kan sikre den bedste ydeevne. Dog kan miljømæssige forhold uden for et laboratorium, såsom høj elevation, garanterer, at du ændre blandingen lidt. Som altid, overvåge motorens ydeevne og hvis du har mistanke om din motor ikke er får nok med gas eller olie, kan du justere blandingen op til 50-til-1 og ned til 30-til-1. Hvis imidlertid din karburator og brændstofsystemet er beskidt og du justere brændstofblanding, kan du beskadige din motor alvorligt.

Blande overvejelser

Når du blander gas, først Hæld halvdelen af den nødvendige benzin i den godkendte brændstof beholder. Derefter blandes i flasken med to-cyklus motorolie; Luk hætten og ryst det rundt i 20 sekunder. Efter at lade blandingen nøjes med et minut, hæld i resten af brændstof. Dette vil sikre, olie og brændstof blandes ordentligt sammen. Må ikke blandes mere brændstof end du kan bruge over en 30-dages periode, som gas vil begynde at adskille. Dumpe ud nogen adskilt eller gas ældre end 30 dage, som det kan dirty hele brændstofsystemet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com