Hvad Bright farver gå med grå?

October 21

Hvad Bright farver gå med grå?

Glem fængsler og kamp skibe, grå virker som en kølig neutral at dæmpe varme farver i moderne kombinationer. Styre uden om varm grå, ligesom putty eller taupe, at henvende sig til mudder når parret med lyse nuancer for lyse, moderne farveskemaer.

Citron gul

Som en af de tre primære farver, gule har en ren dynamik i sine tonale kvalitet. Ren gul, men har en varme, som uddyber når parret med mørk grå. Citron gul er en skygge af den primære nuance, der er blevet subtilt blødgjort med hvid til at trække sin lethed uden dæmpning sin glans. Tilføre en monokromatisk palet, der omfatter den grå spektrum med tilsætning af citrongul solskin.

Optage små øjeblikke af Kongeblå at forankre en lysere farve ordningen, der har citron som den dominerende farve og bleg grå som sekundær farve. Som violet guls komplementære farve, fungerer mørkere nuancer af lilla også godt som en accent.

Limegrøn

En tæt fætter til citrongul, limegrøn er lavet af en kombination af to dele gul og en del blå, med en antydning af en hvid farvetone til at bringe lysstyrken. På grund af den kølige blå inden for makeup af sin skygge fungerer limegrøn godt med de lysere neutral grå. Når parret med mørkere slutningen af den grå genfærd, mister limegrøn sin vitalitet, som dominans af sorte i de mørke grå fremhæver de mørkere toner af blå i farve farvetone.

I forhold til primære, sekundære og tertiære nuancer på farvehjulet, deler limegrøn mere farve kvaliteter med gul-grønne snarere end ren grøn. Bruge nuancer af rød-violet, som er gul-grøn komplementære farve, som en accent farve i lys grå og lime grøn farve ordninger.

Citrus Orange

En straight kombination af én del røde og en del gul, citrus orange har en dyb, gloende varme, der kan stå op mod mørkere, trækul grå. Balancerer på randen af sand sort, giver den meget mørkeste grå en skarp kontrast mod orange med en hip, urbane stil. Ophold med slå citrus og fra tonede, brændt appelsiner, der har en dateret, 70 'er-vibe.

Vær forsigtig ved parring orange med lysere grå, som de lysere nuancer tendens til at absorbere og afspejler de farver, de er parret med. Blues i bleg, cool grå kan tage på et grønligt udseende når placeret ved siden af lyse orange.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com