Hvad bruger du sorte rør til?

November 20

Hvad bruger du sorte rør til?

Sort rør, en form for stålrør, var udbredt i boliger bygget før i 1960 ' erne. Det har siden været i vid udstrækning erstattet med PVC eller kobber rør. Men, nogle stadig bruge sort rør til applikationer såsom gasledninger på grund af dens holdbarhed. Den sorte udseende er forårsaget af en sort oxid skala, der danner på overfladen når stålrøret er smedet. Det er derefter belagt med en beskyttende olie. For bolig vandledninger, afløbsrør affald og udluftning linjer, er sort rør stort set blevet erstattet med PVC-rør.

Naturgas

Sorte rør er brugt til distribution af naturgas både inde i huset til pejse, komfurer og ovne, samt uden for den vigtigste gas linje.

Propangas

Propangas er også distribueres ved hjælp af sorte rør både inde og udenfor huset. Som naturgas leveret propangas til ovne, pejse og brændeovne inde i huset. Linjen opbevaring går typisk til en propan levering tank placeret uden for huset.

Vandforsyning

I boliger bygget før i 1960 ' erne blev sorte rør ofte brugt til at transportere vand fra brønde eller den vigtigste vandforsyning linje til inde i hjemmet. På grund af korrosion, men er sort rør stort set blevet erstattet med PVC rør.

Kedel systemer

På grund af dens holdbarhed bruges sort rør til varmt vand omsætning i kedlen systemer findes i virksomheder, skoler og industrielle applikationer.

Olie og olieindustrien

Olie og råolie industrien bruger sorte rør på grund af sin styrke og holdbarhed. Sort pipe bruges på olieraffinaderier, på boreplatforme og for offshore raffinaderier.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com