Hvad bruges Soft-Faced hamre til?

August 20

Hvad bruges Soft-Faced hamre til?

Selvom blødhed er ikke noget typisk forbundet med hamre, soft-faced hamre serverer en lang række formål i både kommercielle og brug hjem. Soft-faced hamre indslag hoveder fremstillet af forskellige materialer som messing, nylon, bly, eller endda rullede rawhide; standard hårdt-faced hamre har hoveder fremstillet af legeret stål. Soft-ansigt hamre er at foretrække for job, der kræver præcision eller inddrage bløde metaller, der ikke bør være beskadiget.

Undgå overfladeskader

Hånd danner, ark metalforarbejdende og bløde metalforarbejdende alle beskriver en proces hvor strimler af metal er strakt, skrumpet ind eller manipuleret i ønskede former. Soft-faced hamre bruges til metal danne sig fordi de er i stand til at bøje og forme metal uden at forårsage overfladeskader. Overfladeskader er problematisk for metaller eller finish, der er beregnet til at blive set og har en æstetisk formål. I disse situationer er soft-faced hamre at foretrække.

Positionering opgaver

Når dele skal placeres effektivt, er soft-faced hamre typisk foretrukne over hard-faced hamre. For eksempel i bearbejdning bruges soft-faced hamre til at passe og placere gear, aksler eller pinkoder. Soft-faced hamre forhindre skader på maskinen dele, som er særlig kritisk i maskinen arbejde for at sikre funktionen af enheden.

Precision opgaver

Opgaver, som kræver kontrolleret kraft og præcision ofte udnytter soft-faced hamre. Håndværkere gerne smykker beslutningstagere, kan bruge soft-faced hamre til at manipulere med små, sarte facetter og indstillinger omkring perler eller sten for at undgå skader på enten metal eller sten overflade.

Materialer ud over Metal

Soft-faced hamre beskytte lige så bløde overflader fra skader. Møbler beslutningstagere, snedkere og tømrere og folk, der gør instrumenter bruger soft-faced hamre til at konstruere deres varer uden at beskadige overfladen eller forstyrre finish.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com