Hvad bruges til at køre komfur rør gennem en væg?

June 14

Hvad bruges til at køre komfur rør gennem en væg?

Fritstående brændeovne skal opfylde kravene til sikkerhed når installeret i et hjem. Når et komfur rør afslutter et værelse, skal det ud gennem en godkendt skorsten, om skorstenen er på loftet eller på væggen. Når du er i væggen, det kaldes en væg fingerbøl. Når designe dit træ komfur rør udstødningssystem, følge Miljøstyrelsen og lokale bygning kode krav for at sikre sikker brænding.

Komfur Pipe udstødning

Brændeovne har brug for en exit for røgen. Hvis en murværk pejs allerede findes i dit hjem, blot tilføje en brændeovn indsætte i pejsen og bruge de eksisterende skorsten udstødning den brændeovn, etablering af forbindelsen fra flue kraven på den brændeovn indsætte hele vejen gennem skorstenen og spjæld til den første flue flise af murværk skorsten. Dette kan kræve installation af en ny pibe liner inde i murværk skorstenen at gøre forbindelsen.

UL-godkendt skorsten boks eller væg Fingerbøl

Nationale koder og standarder kræver en af tre godkendte typer foring systemer gennem væggen eller loftet af huset til udstødning træ komfur røg. Godkendte foring systemer omfatter Underwriters laboratorium UL-godkendt rustfrit stål Skorstensforinger og en isolerende system hvor røret passerer gennem væggen eller loftet. En væg Fingerbøl eller en skorsten boks monteret gennem væggen med en dobbelt - eller triple-walled isolerede rør afsnit, inde i det, og mellem den indvendige væg og loft og ydre af huset eller tag opfylde dette krav. Væg Fingerbøl eller skorsten boks giver plads omkring dobbelt - eller triple-isolerede rør, der holder brandfarlige emner fra at røre den isolerede rør.

Hældes i sted System

Pumpes rundt en formular, en gylle blandinger bruger en vibrerende klokke til at komprimere blanding omkring formen. UL-godkendt standarder skal være opfyldt for gylle blanding, som når hærdet skaber en hård overflade flue, der løber fra toppen af skorstenen til området spjæld i en brændeovn. Dette bruges i en eksisterende murværk skorsten gennem væggen eller loftet. En pipe sektion forbinder den nye flue til flue kraven på komfuret.

Keramiske Liner

En keramisk liner igen bruges med en eksisterende pejs skorsten om det kommer ud gennem loftet eller væggen. Monteret i en skorsten med en indstilling værktøj specielt designet til dette formål, forbinder en pibe sektion så brændeovn til skorstenen. En sekundær isolator, at beskytte huset, hældes rundt liner, som begge skal opfylde UL brand sikkerhedsstandarder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com