Hvad butikker sælger Galileo termometre?

January 30

Hvad butikker sælger Galileo termometre?

Galileo termometer var først af sin art til at bestemme lufttemperatur. Glas-lukket røret indeholder vand og boblerne er fyldt med enten alkohol eller vand og mad farve. Hver boble har et andet mærke, der repræsenterer en temperatur. Den boble, der hænger i midten er den aktuelle temperatur. Mens præcis, disse termometre er nu betragtes som dekoration elementer og kan findes på en række forhandlere.

Internet

Internetsteder tilbyder en bred vifte af muligheder og størrelser for Galileo termometre. Amazon, Ebay og Buy.com har store valg at vælge imellem. En række af specialbutikker også bære dem. Andre online butikker som hjem og haven eller vejret tilknyttede hjemmesider vil have Galileo termometre til salg.

Mursten og mørtel

Wal-Mart bærer en række forskellige stilarter af Galileo termometer, som kan findes på selskabets hjemmeside eller i afsnittet hjem indretning af Wal-Mart butikker. Gør det bedste isenkræmmere også bære Galileo termometre, der kan bruges indendørs eller ude.

Tilknyttede gaver

Galileo termometre sælges ofte sammen med vejret bolde. Vejret bolde har væskefyldte bolde, og når barometertrykket ændres væske i den lille rør off bolden vil flytte op eller ned. Få matchende par af termometre og vejr bolde. Du kan forvente at betale overalt fra $29 til $45 for en dejlig matchende sæt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com