Hvad de skal gøre med de små fluer i Office planter?

October 20

Hvis du ser fejl der ligner bananfluer i dit kontor, er hvad du oplever sandsynligvis et angreb af svamp myg, som trives på stueplanter, der holdes i hjem og kontorer. Disse fejl er ikke skadelige for mennesker, men de er et irritationsmoment, der kan dræbe dine planter og skal derfor fjernes fra planterne så hurtigt som muligt.

Jord

Svamp myg gør bedst i fugtige omgivelser i hvilken svamp trives (dermed deres navn). Det første trin i styring og at slippe af med dem er at sikre, at du ikke er overwatering anlægget. Gartner Willi Evans Galloway af Organic Gardening anbefaler at lade jorden tørrer lidt ud. Galloway forklarer, at gøre dette modvirker udlægning af æg og vækst af larver, ud over at kontrollere svamp. Sørg for at dit anlæg har tilstrækkelig dræning; Hvis det ikke sker, repot det i en bedre pot og omfatter nogle ært grus i snavs.

Overvågning

For at styre svamp myg, du har brug at vide, hvor slemt problemet er. Både Galloway og entomolog Bastiaan M. Drees (Texas landbrugs udvidelse Service) hævder, at gul klæbrige fælder skal placeres vandret på overfladen af jorden til at spore infestation. Du bør se numrene på båndene falde over tid, hvis din behandlinger er effektive. Denne metode sporer ikke kun angreb, men også hjælper med at fælde nogle af de voksne fluer og larver. Drees antyder også placere nogle fælder langs andre potentiale avl områder som ventilationskanaler og nær døråbninger. Han påpeger, at kartoffel skiver er en anden effektiv overvågning metode, men kartoffel skiver ikke vil gøre noget for at fange fluer eller larver den måde fælderne.

Nematoder

Nogle slags nematoder (orm) såsom Steinemema feltiae feed på svamp myg larver, ifølge Galloway. Da ompotning dit anlæg til at slippe af med dræning og svamp vækst problemer anbefales alligevel, prøve at smide i et par orme med den nye jord. Ikke blot vil ormene fest på din skadedyr, men de vil også hjælpe med at lufte den jord, som vil forhindre svamp vækst i fremtiden og holde anlægget sund. Men husk at nematoder er følsomme over for kemikalier. Du kan være nødvendigt at ændre den måde du gøde din plante hvis du tilføje orme, og jorden skal have organisk materiale.

Kemikalier

Voksen svamp myg, i modsætning til de æg og larver, er meget mere mobile og kan være til stede på nogen del af anlægget ikke begravet. Du er derfor nødt til at fokusere på mere end bare jord for at slippe af med myg helt. Gartneri olie spray kan hjælpe, og ifølge freeplants.com hjemmesiden, anvendelser af hydrogen peroxid også kan gøre tricket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com