Hvad de skal gøre med forkerte Dressers

December 28

Hvad de skal gøre med forkerte Dressers

Ukurante møbler kan være bane af din søde nye lejlighed eller det kan være en mulighed at være kreativ med udseendet og fornemmelsen af dit nye hjem. Du har fået muligheder for at omdanne uoverensstemmende dressers, så bliv inspireret.

Alter Dressers

Bruge maling eller pletten til at bringe dressers tættere til ser ens. Du kan male over færdige træ møbler eller pletten ufærdige stykker. Du skulle fratage maling eller pletten fra færdige stykker til at give dem et nyt look. Du behøver ikke at få en perfekt match, så længe det er tæt. Hvis stykker har samme størrelse, men forskellige detaljer, denne fungerer godt.

Camouflage forskellen

Finde en måde at gøre de to stykker mere ens. For eksempel, ændre skuffen trækker, at vælge et grundlæggende stykke for begge. Dække toppe af hver kommode med dekorative tørklæder eller stof i lignende toner. Hvis du ikke kan finde tid til omlakering begge stykker, prøve at male en til at blande med den anden. Hvis du har et træ kommode malet hvid og et træ kommode af mørkt træ, overveje maleri kun kommode skuffen ansigter hvid. På denne måde de harmonisere bedre.

Placering i rummet

Forsøge at flytte dressers til modsatte sider af rummet, en strategi, der hjælper skjule ukurante møbler. Oprette to separate zoner i soveværelset, én for hver kommode. Forene zoner gennem farve. For eksempel, vælge rød som en markeringsfarve og sætte røde tæpper under hver kommode, eller placere en rød vase på en og en rød lampe på den anden. Det virker hvis du har brug for en hurtig ændring at samle flere rum men kan ikke sætte penge ind i processen.

Hvis du ikke kan leve med det...

Hvis du ikke kan tåle tanken om ukurante møbler og ikke begå tid til at ændre en eller begge af stykkerne, kan det være tid til at shoppe i møbler. Beslutte, hvilken grad af forskellen du kan leve med og derefter søge efter et nyt stykke, der er i dit budget og opfylder dine kriterier. Du foretrækker måske dressers at være i den samme nuance af træ eller være nogenlunde den samme størrelse, men har forskellige finish. Hvis du kan lokalisere, hvad præcis du ikke kan lide, kan du finde noget, der virker for dig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com