Hvad de skal gøre med gamle krydderi containere til efteråret Decor

October 21

Hvad de skal gøre med gamle krydderi containere til efteråret Decor

Selvom du kan genbruge krydderi krukker efter rengøring ud din spice kabinet og smide de udløbne krydderier, puster upcycling nyt liv i dem. For eksempel bruge de tomme krukker til at oprette nye indretning for faldet sæson. Ved hjælp af eksisterende glas krydderi krukker, det hjælper miljøet og sparer du penge mens du opretter unikke hjem dekorationer.

Stearinlys

For at gøre din egen stearinlys, begynde ved at smelte din valgte voks til container stearinlys, såsom soja eller bivoks, i en dobbelt kedel. Når voks smelter, rør i dit valg af duft og farver. For at gøre et fald stearinlys, bruge farver som browns, mørke røde, appelsiner og gule farver. Fall duftstoffer omfatter æble, kanel og græskar. Anvende hot lim til bunden af en pretabbed væge og tryk på fanen til nederst i midten af krydderi krukke. Omhyggeligt hæld den varm voks i krukker og sikre vægen med en tøjklemme eller træ spyd til at centrere vægen. Efter voks køler, hinden stearinlys til at udfylde eventuelle indsunkne områder. Dekorere ydersiden af krydderi krukke af hot lim en silke falder blade til krukken eller binde et bånd omkring halsen i efterårsfarver. Placere færdige krydderi krukke stearinlys på en sidebord eller køkkenbordet.

Potpourri

Fyld tomme krydderi krukker med en store-købte efterår potpourri blanding eller lave din egen. For at gøre din egen, begynde ved skrælning en appelsin og udskæring skræl i 1/2-inch stykker. Mikroovn appelsinskal for at tørre det og derefter placere den ud i tre dage at afslutte tørring. Sted 1/2-cup kanel, muskatnød, og nelliker i en plasticpose. Let pund krydderier for at frigive deres naturlige olier. Bland krydderier, orange skræl og tre kopper kviste, agern eller træ bark. Overføre potpourri i krydderi krukker. Skær 3-inch firkanter af ostelærred. Binde ostelærred over mundingen af krukker og placere krukker rundt i huset til at tilføje en fall duft til dit hjem.

Jar hylde

Oprette en reol for at gemme falde indretning krydderi krukker. Slå en premade væg hylde hovedet. Placer krydderi krukke låg med den flade side af låget mod undersiden af hylden. Hammer et søm gennem midten af hver låg i hylden. Hænge hylde på væggen oprejst, så låg på undersiden af hylden. Fyld glassene med din favorit fall-inspirerede påfyldning, såsom kanelstænger eller nelliker, silke falder blade eller endda lidt legetøj græskar. Twist krukker på låg på hylden. Fjern krukker og genopfylde dem med nye fyldninger til forskellige årstider.

Decoupage

Istedet for benytter den jar indhold som den dekorative brik, skal du bruge papir til at dekorere dem. Mix decoupage lim med en del vand og to dele hvid håndværk lim. Bruge lim til at vedhæfte fall-tema scrapbook papir, falder billeder fra et magasin eller iturevne stykker af silkepapir i efterårsfarver. Fyld den færdig krukke med potpourri, gøre dem til stearinlys eller sætte de tomme krukker på en bogreol.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com