Hvad de skal gøre med gamle tallerkener

October 17

Det er uundgåeligt---vi alle bliver træt af at kigge på den samme porcelæn dag ud og dag ind. Hvis ikke du er klar til at skille sig af med din Kina mønster, opfriske din borddækning med mix og matche vintage Kina, eller forvandle dine ubrugte plader til personlig, betænksom home decor.

Mix og Match

Hvis du har brudt eller tabt stykker af din Kina mønster, skal du ikke fortvivle---er gamle tallerkener perfekt til en moderne mix og match tilgang. Food Network star Giada De Laurentiis fortæller delish.com, tror"jeg ikke at du skal have de samme briller og plader. Det er okay at mikse og matche. ..." I stedet for genanvendelse eller give væk din gamle spisestel, skal du oprette en helt ny tablescape med kuvert stykker i komplementære farver, mønstre og teksturer.

Gennemse sparsommelighed butikker, loppemarkeder, sending butikker og masse-detail discountforretninger som Marshalls, Ross eller TJ Maxx at finde billig åbent stock porcelæn. Hvis din gamle plader er print eller blomster, par dem med solide farver. Hvis de gamle plader er solid, gå til en fed grafisk print til fut i dem. Tilføje drinkware og Serveringsgrej i neutral porcelæn eller krystal at skabe et ensartet udseende. Så længe farver er ens (alle pasteller, alle neutrale, alle reds, alle blues, osv.), de vil se sammenhængende og moderne uden at være matchy-matchy.

Dekorere med plader

Ubrugte plader gøre fantastiske vægdekorationer når grupperet efter farve, størrelse eller tema. Hænge dem med billig plade bøjler, tilgængelig på håndværk butikker, framing butikker og mange kiosker. Martha Stewart foreslår at bruge en V-formet bøjle for antikke plader til at undgå at lægge for meget pres på skrøbelige kanter; robust fajance kan monteres med en fjeder bøjle. Watch out for tunge plader som ornamenterede opladere---disse kan kræve en mur stud i vilkår for placering.

Plader i komplementære farver kan træde i stedet for en tapet kant. Hvis du har en sekvens af matchede plader til at vise, prøv skiftevis dem med kontrasterende plader for at plads ud ordningen og tilføje visuelle interesse. Hænge dem lige langt fra hinanden, ca 4 til 6 inches under toppen af muren, eller enhver kroneformen. Brød og smør eller salat plader fungerer bedst til dette arrangement på grund af deres mindre størrelse.

Gamle tallerkener kan også dække en stor væg. Samle et lige antal plader til dette arrangement, så mange farver og mønstre, Kina, som du har lyst. Lå pladerne på gulvet før du hænge dem for at sikre du lide arrangementet. Hvis du har otte plader, eksempelvis lægge dem ud i to rækker med fire, enten lodret eller vandret. Fordi arrangementet er symmetrisk, kan den håndtere visuelt eklektisk udseendet af forskellige farver, teksturer og mønstre.

Mosaik håndværk

Hvis din gamle tallerkener er revnet eller gået i stykker, genbruge dem i en smuk mosaik. Vælg enhver glat, stive overfladen---Prøv en billedramme, lampe base eller fladt stykke træ. Ønskede parabol skårene til at være omkring 2 inches i diameter; Hvis du har brug at bryde dine retter i mindre stykker, brug beskyttelsesbriller, en hammer og en tyk badehåndklæde. Vind håndklæde omkring en enkelt fad---det vil holde din skår i ét sted. Bære din beskyttelsesbriller, og Placer den håndklæde-indpakkede parabol på gulvet. Med en hammer, strike parabol med tilstrækkelig kraft til at bryde det; gøre dette flere steder. Omhyggeligt unwrap brudt fadet og indsamle din skårene.

Lim din skårene til overfladen ved hjælp af enhver silikone håndværk lim, arrangere dem, så at ingen mere end en tomme plads findes mellem to skårene. Dette holder skårene på plads mens du injektionsmørtel mosaik---ethvert hjem forbedring butik vil have farvet, slebet injektionsmørtel du kan bruge. Spred injektionsmørtel over din mosaik og sørg for, at alle rum mellem skårene er fyldt. Tørre væk eventuelle overskydende injektionsmørtel fra siderne og toppen af din mosaik, og lad det tørre. Når det er tørt, tør ned med en blød klud til buff og skinne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com