Hvad de skal gøre med Tin spande?

January 7

Tin spande har forvandlet fra traditionelle landbrugsredskaber til populære beholdere til boligtekstiler projekter. Når der anvendes til foder og vand, tin spande gøre optrædener i en bred vifte af kreative applikationer. Så langt tilbage som 1892 anerkendt kunstner Levi Wells Prentice den visuelle appel af en tin spand i hans oliemaleri "Æbler i en Tin spand." Rimeligt prissat og let at finde i isenkræmmere, feed butikker og håndværk butikker, tin spande gøre perfekt beholdere til Gavekurve.

Forsyninger

Hvis en gavekurv fra en tin spand, skal du fylde materiale til en base, som naturlige-farvet excelsior--til at ligne halm-- eller reelle hø. Du brug for også klare cellofan kurv wrap og bånd. Vælg ingredienser i overensstemmelse med tin spand tema af landbrug, landbrug eller en laden dans. Disse kunne omfatte gammeldags flasker rod øl, røget pølse og krydret sennep, ristede nødder og friske æbler. Udsmykning accenter i spanden kunne være et par ører af miniature Indian corn, en rød og hvid bandana eller en quilt square.

Forsamling

Efter at gøre en betydelig base af fylde--om 3/4 af spanden--sikre håndtaget af spand i en oprejst position. Arrangere dine emner, at tage sig for at placere hver, så den er synlig over kanten af spanden og sikre at spanden ser fyldt fuld. Du kan bruge tape til at sikre elementer usynligt sted, hvis det er nødvendigt. Hvis du bruger en bandana eller quilt square, placere den så et hjørne forhæng over siden af spanden.

Indpakning

Du kan vælge at forlade din spand uindpakket og bruge den som et midtpunkt, men være forberedt for gæster til at græsse på indholdet. Til wrap tin gave spand, placere cellofan på en flad overflade, så nøje angive de indlæste spand i midten. Arbejder fra midt bagpå omkring spanden, trække op cellofan med den ene hånd og samle det i et bundt, som du går med anden hånden, lige over håndtaget af spanden. Binde stramt med floral wire, snor eller et tyndt stykke af båndet. Accent indkøbskurven tin spand med en bue, der fortsætter temaet gård. Vælg fra jute bånd, papir bånd eller klud farvebånd med en rustik print. Binde stævnen, hvor du har bundet cellofan. Bruger en hot limpistol, tilføje accenter på midten af din bue, såsom hvede, agern, nødder i skallen eller faux miniature æbler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com