Hvad de skal Hvornår laminat bordplader var skåret for kort?

September 21

Når det kommer til remodellering, bør ordsprog "foranstaltning to gange, klip en gang" altid overholdes. Men nogle gange et stykke viser sig for at være for lille eller for stor. Look at se, hvor ellers at stykke kunne bruges før de giver op på den. Hvis dette stykke ikke kan være skåret til at passe et andet sted, det er stadig brugbare-- men det vil tage lidt opfindsomhed.

Tale til kontrahenten

Hvis du går gennem en entreprenør eller har bestilt stykker fra en hardware butik eller online-tjenesten, skal du kontakte dem og se, hvad de vil gøre. De er mere tilbøjelige til brug for et stykke af laminat skåret til samme længde end du, da du kun har én køkken mens en kontrahent eller butikken har snesevis af klienter. Hvis du betaler folk til at skære og installere dem, er det deres ansvar at gøre kvalitetsarbejde. For at undgå dette før du bestiller altid gøre dine målinger større end de skal være. Det er meget nemmere at trimme noget til at passe end tilføje noget, som allerede er blevet afskåret.

Fylde hullet

Dette er den enkleste, men måske den mindst attraktive mulighed. Efter at have undersøgt måde køkkenbordet passer, er det muligt at skære en strimmel af laminat eller et andet materiale, der fylder hullet? Hvis disken ikke har et cut-out for en vask eller noget andet fast, kan du placere cut-out på hvilken side det synes mindre indlysende. Endelig, lim to sammen under installationen.

At dække det endelig, så prøv og Find et kit, der kan dække divisionen gnidningsløst og matche de omgivende counter. Sørg for, at dette er fladt og niveau. For at hjælpe med at holde sømmen ren, dække det med et skærebræt eller noget når i brug.

Split forskellen

Afhængigt af hvor stor kløften er og alle udskæringer til dræn, montere counter overfladen midt i hullet og udfylde enten side med en supplerende-farvet stykke af laminat eller et andet materiale, såsom færdige træ. Dette vil give imødegå et indrammet udseende. For større huller, kunne du også opdele tælleren i midten samt, for at give udseendet af to eller tre forskellige arbejdssteder.

På Huggeblokken

For et betydeligt større hul, kunne dette være en glimrende undskyldning for at sætte en skærefladen i dit køkken. Hvis du kan finde nogle massivt træ til at gøre en Huggeblokken ud af, kan du installere det i stedet for laminat på tværs af toppen af skabene. Hvis du installerer en slagter blok, være sikker på det har en passende belægning for at modstå bruges som skærebræt. Mange hakning blokke også udvide og kontrakt med fugt og vejr, så sørg for at installere det med denne ekspansion i tankerne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com