Hvad Decor vil se godt ud med en gul badeværelse?

May 20

Hvad Decor vil se godt ud med en gul badeværelse?

Gul er en varm og alsidig farve. Ikke ærgre sig, hvis du har denne farve i dit badeværelse, fordi du har flere udsmykning muligheder. Fra afslappet til moderne, kan du finde en udsmykning stil, der vil gøre du elsker gul. Tænk over hvordan du ønsker dit badeværelse til at føle sig til at hjælpe dig i gang med ideer. Nøglen til at arbejde med gul er afbalancere det ud med andre farver.

Nautisk

Gå med et lyst tema med nautisk indretning. Maritime farver lyse blå, fantastisk rød og dyb gul give dig grund til at lysne dit space. Med malet gule vægge, vil dit badeværelse være varm og indbydende. Finde rød, blå og hvide håndklæder til at blødgøre op i rummet. Kigge efter en vindue behandling med et stribet mønster. Køb et brusebad gardin med en fed geometrisk mønster, der ligner et signal flag. Finde en koordinerende shag tæppe til gulvet. Hvis du snu, male et par gamle årer med rød, blå og gule striber.

Land

Hvis du ønsker en behagelig badeværelse, der er let for øjnene, prøve land indretning. Varme, dæmpede farver som sage green, græskar orange, støvet rød, lysegul og fløde er kernen i denne stil, og de alle går med gul. Blød blomstermotiver mønstre, blonder og flæser er muligheder, hvis du ønsker at gå med en feminin appel. Kigge efter en nødlidende træ hylde til at hænge på væggen. Erstatte skinnende inventar med børstet metal. Hænge kvaster fra skuffen trækker for en tiltalende udseende. Købe wicker kurve for at holde rod på bay og vise dem med vintage stykker.

Ø

Få farverige og gå tropiske. Bringe udseendet af eksotiske øer i dit badeværelse med levende farver af tropiske fugle og blomster. Med gult på væggene, rige røde og lyse blå, orange og citron gul i en blomster badeforhæng tilføje sjov og flair. Bruge disse farver til håndklæder og vindue behandlinger til at holde udseendet afbalanceret i hele lokalet. Gå med palm træ udsmykning, ved hjælp af brun, grøn og creme.

Zen

Hvis serenity er mere din stil, kan du prøve en Zen look. Denne udsmykning stil er minimalistisk, så hold dekorationer til et minimum. Grå og hvid er komfortable partnere med gul. Grå fliser på gulvet og counter balance ud gule vægge og anker rummet. Sætte et overdådigt hvidt tæppe på gulvet og holde tykke hvide håndklæder i nærheden. Bruge poleret sølv til inventar til en nice touch.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com