Hvad der er galt Når din Auto klimaanlægget ikke blæser kold?

January 24

Hvad der er galt Når din Auto klimaanlægget ikke blæser kold?

Ligesom mange andre maskiner, som vi ofte tager for givet, indebærer klimaanlæg et komplekst samspil af en række forskellige mekanismer til at udføre en enkel opgave. Når den pågældende komponent undlader at udføre denne opgave, kan årsagerne ofte være langt mere kompleks end fiaskoen, selv. Det gælder især for klimaanlæg, som kan funktionsfejl i snesevis af måder.

A/c funktion

Varmen er kinetiske energi (bevægelse) på molekylært niveau. Klemme disse molekyler tættere sammen (komprimere dem) ikke mindske deres kinetiske energi; det kun koncentrerer sig i bevægelse i et mindre område og forårsager en stigning i varmen. Omvendt, frigiver den komprimering, der holder atomerne sammen forårsager deres energi til at sprede sig, hvilket resulterer i et temperaturfald. Hvis du kører den komprimerede stof (freon, i dette tilfælde) gennem en radiator at befri den for den ekstra varme, vil det ende med koldere på ekspansion end det var på forhånd.

Lav kølevæske

Odds er, at hvis din air conditioner begynder gradvist at lægge ud varmere luft, det simpelthen brug for en top-up med mere kølervæske. Math her er relativt simple: Hvis der er intet at komprimere, kompressoren vil komprimere det og dermed ikke frigive den for at køle luften.

Glasur

Mens isen på den primære varmeveksler virke som tegn på en effektiv a/c enhed, kan det faktisk reducere klimaanlæggets evne til at fjerne varmen fra kølemidlet. Lav kølevæske niveau kan forårsage glasur som kan utilstrækkelig luftstrøm gennem veksleren og kører a/c enheden på high i dagevis. Glasur er mere tilbøjelige til at forekomme i fugtige miljøer, der typisk er de meget steder hvor folk har tendens til at køre deres enheder 24/7. Hvis din air conditioner tendens til at is på grund af fugtighed og konstant kører, kan du overveje periodisk sprøjtning varmeveksleren med en ethylen glycol-fri afrimnings væske.

Blokerede drænhul

En blokeret drænhul er relateret til glasur problem. Hvis din A/C drænhul er blokeret, vil det fælde vand inde og få det til at fryse på varmeveksleren. Fjern drænhul, hvis du oplever problemer i konsekvent glasur.

Varmen er på

En række ting kan forårsage din a/c og varmelegeme til at komme på samme tid, og de fleste af dem har at gøre med et funktionssvigt termostat, elektronisk kontrol boks eller funktionssvigt servoer. Dette er en klar mulighed hvis din kølervæske niveauer op til spec, varmeveksleren er ikke iced over, a/c kører konstant og din el-regninger gå gennem taget.

Utætte kompressor sæler

Over tid, vil plast, Teflon eller metal sæler i kompressoren slides. Når det begynder at gå, kølevæske vil undlade at presse, og airconditionanlægget vil blæse varm. Denne betingelse er forholdsvis let at diagnosticere, hvis din AC system har indbygget trykmålere som højtryks måleren vil læse konsekvent lavere end det burde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com