Hvad der forårsager blærer på beton vægge?

April 30

Hvad der forårsager blærer på beton vægge?

Beton er et porøst materiale, udbredt til byggeformål siden gamle romere. Konkret er en sammensmeltning af materialer, normalt består af portland cement, bindemiddel som sand eller aske og en samlet såsom grus. Vand tilføjes de konkrete mix skaber en kemisk reaktion, kaldet hydrering, og forårsager betonen til at stivne og størkne. Et tyndt lag af sealer, såsom mørtel, er installeret over overfladen af hærdet beton; sealer skaber en barriere, der beskytter de underliggende porøst materiale.

Defekter i beton omfatter revner, korrosion, opløsning og blærer. Konkrete blærer er luft - eller vand-fyldte lommer, der danner før betonen har gennemhærdet og efter betonoverfladen har været forseglet. Vabler generelt form af disse grunde: utilstrækkelig vibrationer, utilstrækkelig helbredelse tid og et tilstrækkeligt forberedt underbunden.

Utilstrækkelig vibrationer

Den flydende konkrete mix indeholder bittesmå luftbobler; under installationen af beton, er denne flydende blanding vibrerede at øge konkrete styrke og fjerne fanget luftbobler. Utilstrækkelig vibrationer fjerner ikke nok af denne fanget luft; for meget vibrationer skaber et alt for tykt lag på betonoverfladen. Luft, fanget i beton, stiger langsomt til overfladen, forårsager bobler og vabler.

Utilstrækkelig hærdning tid

Beton kræver en vis hærdning tid, der er afhængige af materialer indhold, vandindhold, tykkelse slab og atmosfæriske forhold såsom luftfugtighed. Korrekt hærdning tillader enhver fanget luft og vand i blanding til at stige til overfladen til udgivelse. Beton, der har været for tidligt forseglet fælder luft og vand før betingelserne af beton tillader luft og vand til at blive frigivet. Luft og vand i sidste ende stige til overfladen af betonen men præge ikke den hårde sealer.

Utilstrækkelig underbunden

Når underbunden af beton er køligere end det øverste niveau, hærder det øverste niveau i betonen hurtigere end det øverste niveau. Hvis betonen er installeret direkte over plastfolie eller dampspærre, kan ikke at underbunden absorbere nogle bløder vand fra betonen. Denne fælder luft og vand i beton, som i sidste ende arbejde deres måde at betonoverfladen til form vabler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com