Hvad der forårsager brune striber på tøjet i tørretumbleren?

July 3

Hvad der forårsager brune striber på tøjet i tørretumbleren?

Vasketøjet done, men tørretumbleren har forladt dig med en ubehagelig overraskelse: brune striber eller plamager på din favorit skjorte eller bukser. De er ikke blegemiddel mærker; de er forbrændinger.

Identifikation

Disse mærker er normalt en tomme eller flere lange, og en fjerdedel-tommer bred. Nogle gange vises de som plamager. På hvide varer ser de mørke i midten og lysere i kanterne. Test med en rengøring løsning først være sikker på at mærkningen, der ikke er forårsaget af snavs eller blæk.

Årsag

Disse mærker er burns, forårsaget af friktion eller overskydende varme inde i tørretumbleren. De fleste tørretumblere har en tromme inde der spins rundt som varmluft blæser gennem. Undertiden vaskeri elementer kan blive fanget i de bevægelige dele og blive brændt.

Konsekvenser

Disse former for friktion burns er en indikation af, at der er et mekanisk problem med tørretumbleren. Afhængigt af maskinen, lejerne kan være løs, de buffere til at holde tromlen i sted kan blive udhulet eller en sæl har gled eller slidte.

Forebyggelse/løsning

Der er ikke meget du kan gøre for at forebygge slitage på din tørretumbler. Læg det ikke for fuld, og ikke sat elementer inde der kunne beskadige komponenterne. Hvis du konstateringen af tørretumbleren brænder dit tøj, vil det sandsynligvis har brug for en ny del. Det betyder, du har brug for professionel hjælp.

Misforståelser

Tørretumbleren kan være ganske nye. Det betyder ikke det har været perfekt sat sammen. Komponenterne er delikat og kan være udsat for dårlig forsamling. Hvis enheden er nye, men det kan være dækket af en garanti, og producenten skal sende en tekniker at løse problemet.

Advarsel

Vær forsigtig, når du laver nogen form for foreløbigt check på din tørretumbler. Sørg for, at den er afkølet helt før leder eller sætte dine hænder inde, og være sikker på at det er unplugged fra el-forsyning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com