Hvad der forårsager bump på træ efter maleri?

August 25

Hvad der forårsager bump på træ efter maleri?

Maling bump kan variere i størrelse og alvoren fra meget små knappenålshoved bump til stor og mærkbar klumper i maling job. Mange grunde findes derfor disse klumper kan dukke op; nogle er bare karakteren af dyret, når det drejer sig om maleri, mens andre kan forebygges ved at tage visse forberedende skridt.

Urene overflader

Hvis overfladen af træ ikke er renset ordentligt før maling, kan malingen boble op over en overset klumper af snavs eller sediment. Kontroller, at du Rengør overfladen du agter at male grundigt, før du anvender den første pels.

Fugt ophobning

Anvende maling i en periode med høj luftfugtighed eller fugtighed kan også forårsage maling til at boble op, når det anvendes. Fugt afregner på eller under malingen og forårsager defekter, som kan give anledning til grimme klumper på dit træ. Vent, indtil vejret er relativt tørt, hvis det er muligt, før du anvender maling.

Forkert blandet maling

Du skal blande din maling grundigt inden ansøgning for at opnå en jævn maling job. Forkert blandet maling kan resultere i farveforskelle, dårlig dækning og luftbobler, som vil boble op og forårsage buler i den færdige maling job.

For meget maling

Overskydende maling er en anden almindelig årsag til klumper eller bobler i det færdige produkt. Forsøg ikke at slop på masser af maling på én gang. I stedet male flere tyndere lag. Dette vil ikke kun forhindre overskydende maling fra formning grimme buler på træet, det vil også give dig en bedre chance for at opnå ensartet tekstur og farve.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com