Hvad der forårsager en hvid tåge i træ efterbehandling?

April 3

Hvad der forårsager en hvid tåge i træ efterbehandling?

Ikke bebrejde dig selv, hvis ydmygelse overflader i et træ-finish projekt; synderen sandsynligvis enten i luften eller i polyurethan kan. En høj luftfugtighed eller aldring sealer kan forårsage en mælkeagtig film til at udvikle sig som finish helbredelsesmetoder, forbitrede din bestræbelse. Give forsvarlige arbejdsforhold, køre en simpel test eller prøve en "opvarmet" tilgang for at opnå tilfredsstillende resultater for de fleste træ-finish job.

Undersøge

Tag et kig inde i dåsen. Hvis siderne af polyurethan kan have en hvide film, sandsynligt, at produktet er for gammel til at bruge. Epoxy kan adskille som sealer aldre, forårsager en vedhæftning problem med polyurethan. Intet varer evigt; Det kan være tid til at splurge på en ny dåse af afsluttende produkt.

Fugtighed, temperatur og Ventilation

Workspace-miljøet kan påvirke det færdige udseende af dit træbearbejdning projekt. Hurtig polyurethan fordampning er nøglen til at opnå gode resultater. Ideelle omgivelser består af en temperatur over 65 grader F. og en luftfugtighed på omkring 50 procent. Give masser af ventilation fra åbne vinduer og/eller fans til en røg-fri og tørre området. Brug en hygrometer til at identificere fugtigheden og et termometer til at måle temperaturen i dit arbejdsområde. Stræber efter at bevare afbalancerede forhold fra start til slut.

Eksperiment

Før forsegling dit besværlige træ projekt med en frakke af polyurethan, køre en test pilot. Ved hjælp af en træ skrot, børste på en beskyttende pels og lad det tørre. Hvis prøveversion prøve slår klart af haze, vil dette sikre at sealer produkt ikke er for gammel, og at fugtighedsniveauet i arbejdsområdet er acceptabel.

Anvende varme

Polyurethan finish kan tage lang tid at tørre. Denne udvidede periode tillader fugt fra et fugtigt rum at påvirke produktets, hvilket resulterer i en uinteressant diset finish. Hvis du ikke har den rigtige stemning for efterbehandling, bruge en standard føntørrer til at fremskynde tørringen og bidrage til at skabe en fugt-frit miljø, hvor træet ordentligt kan helbrede. Holde håret tørretumbler langt nok fra træets overflade så varmen ikke boble finish.

Pleje

Holde dit held færdige træ overflade klart af fremtidige haze forårsaget af vand. Hurtigt tørre op enhver utilsigtet udslip på træ. Vand, hvis de får lov til at sidde på finish, reagerer med polyurethan kemikalier og efterlader et hvidt diset mærke. Overveje forsegling en indendørs eller udendørs stykke med en vand-beskyttende sealer, såsom Minwax rorgængeren Spar urethan.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com