Hvad der forårsager en mikrobølgeovn sikringer til at blæse?

October 20

Ligesom de fleste boliger er udstyret med sikringer eller afbrydere, mikrobølgeovne også have sikringer det kort sagt ud eller blæse i tilfælde af overbelastning. Hvis din mikrobølgeovn blæser en sikring, er der et par mulige årsager. Og hvis det blæser fuse til dit køkken, der er også en sandsynlige årsag hertil.

Sikringer

Sikringer er enkle enheder indeholdende en wire lavet af en metal der smelter ved høj temperatur. Når en kortslutning opstår, soars strømmen gennem sikringen; den højere strøm betyder mere varme, og wire i sikringen smelter, bryde kredsløbet. Denne proces ødelægger sikringen, men det beskytter andre mere værdifulde komponenter i kredsløbet, der ellers kan blive beskadiget af den høje nuværende. Dybest set, derefter, en blæst sikring i en mikrobølgeovn er resultatet af en stigning i nuværende. Denne stigning kan skyldes flere årsager.

Dørlåse

Din mikroovn har hvad ingeniører opkald interlock switches, der deaktiverer ovnen, når døren er åben. Funktionssvigt interlock afbrydere eller et dårligt fejljusteret døren kan forårsage sikringer til at blæse. Det er også muligt i mikrobølgeovn afkøling fan kan være mislykket, fører til overophedning og smelter elementet i sikringen. Et andet muligt problem er en kort i registeransvarlige eller nær det telefonkabel, der fodrer magt i mikrobølgeovn enhed.

Andre spørgsmål

Hvis du har en kort i registeransvarlige eller nær telefonkabel, blæser den ny sikring normalt igen straks. Sikringen også blæser igen hvis der er en kort i mikrobølgeovn magnetron eller generator, del af mikrobølgeovnen, der rent faktisk producerer mikrobølgestråling til at tilberede maden. Placeringen af generatoren afhænger den model du har; Det er typisk placeret bag en perforerede skærm med udsigt over mødesalen, der huser din mad. Du kan afbryde generator ved at koble de ledninger, der forbinder det til hulrum termisk sikring og de andre kredsløb; placeringen af disse elementer afhænger af modellen, så kontakt producentens anvisninger for detaljer. Mikrobølgeovnen vil ikke varme mad med generator afbrudt, men hvis du er i stand til at vælge en cyklus og indlede det som du normalt ville uden at sprænge sikringen igen, så kort kan være inden for generatoren, selv.

Overvejelser

Nogle gange er der ingen kort, og sikringen er gået dårligt uden nogen bestemt årsag. I dette tilfælde løser erstatte sikringen problemet. Hvis sikringen blæser igen, men er så det sandsynligt, du har et større problem som et kort i controlleren. Og hvis du bruger din mikroovn blæser fuse for hele køkkenet, problemet er normalt ret ligetil: du har for mange apparater på samme kredsløb. Afbryde en eller flere af dem bør løse problemet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com