Hvad der forårsager en pibende hane?

August 23

En vandhane er en husstand luksus, nu er blevet standard, men når en vandhane lækager eller knirker, det kan være en utrolig plage. Bestemmelse af årsagen til den knirkende vandhane hjælper dig vide, hvordan du kan afhjælpe problemet.

Typer af røret problemer

Vandrør og andre rør lyd, når der er for meget vand pres; rør kan bang, når der er for meget plads omkring rørene. Utætte rør er også problematisk.

Pibende rør

Vandhaner kan også gøre et højt fløjt, skrige eller endda en snak når slukket eller på. Rør kan undertiden, knirke, når vandet løber gennem dem til vandhanen.

Pibende drejeknapper

Hvis du tænde vandhanen håndtaget af knop, forekommer undertiden en pibende støj. Dette problem er ikke forårsaget af rør, men snarere af threading under knop, selv.

Om fastsættelse af pibende rør

De eneste rør, der knirker er varmt vandrør; de kan knirke, når vandet løber gennem dem, får dem til at udvide. Placer en beskyttende pude rundt om røret til at afhjælpe den knirkende.

Om fastsættelse af pibende drejeknapper

For at afhjælpe en pibende knop, skru knop fra sin plads. Gnid vaseline eller andre smøremiddel på nitter og skrue knop tilbage på plads.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com