Hvad der forårsager en Stihl Weed Trimmer til at ryge?

May 10

Hvis din Stihl weed trimmer begynder at ryge, skal du stoppe motoren straks som dette er generelt et problem; forsøg ikke at køre trimmeren, indtil du fuldt ud har rettet problemet og fast de ødelagte dele. Hvis du ikke kan finde årsagen til dit problem, skal du tage det ind i en Stihl service forhandler at få det faste.

Beskidte lydpotte

Når brændstoffet bliver antændt i kammeret, opvarmes alle dem udstødning røg skal få pumpet ud af motoren til at holde fra overophedning. Disse dampe hælde ud af udstødning port og derefter lydpotten. Efter flere sæsoner af brug, kan tykke lag af kulstof bygge omkring vægge af lydpotte og omkring åbningen af udstødning port. Hvis denne CO2 bliver genantændes af ny udstødning røg, din lyddæmper og motoren vil begynder at ryge. Som du bør rense lydpotte med en pensel og rag hver 30-40 timer i brug, skal du følge den rengøring tidsplan for din Stihl.

Forkert brændstofblanding

Brændstofblanding på en Stihl weed trimmer er olieindsprøjtning gas til olie. Hvis du har målt denne blanding forkert, kan dit brændstof være årsag din motor til at ryge. Hvis det rygning, betyder det, du har føjet til meget olie til blandingen, får det til at være alt for rig til motoren. Når blandingen er for rige, den overskydende olie vil få afbrændes i interne motoren og begynder at ryge, men det er bedre end for lean i en blanding, som vil få din motor til at køre for varmt og kan blæse ud din stempel. Straks dumpe noget dårlig gas og remix brændstof efter specifikation i din model operator's manual.

Utætte Gas eller olie

Det blandede brændstof, der anvendes i Stihl to-cyklus weed trimmere indeholder gas og olie. Denne gas skal flyde fra tank til karburatoren og fra karburator til cylinderen og derefter tilbage til tanken. Hvis en defekt gasslange er utæt eller ikke er tilsluttet korrekt, kan en lille mængde af gas lække og ramte en opvarmet areal af motoren. Denne gas vil brænde og bevirke, at motoren til at ryge. Du skal erstatte brændstof linjer hver sæson, og hvis du geninstalleret, skal du bruge en presse væske til at hjælpe linjerne, holde sig til havnene på karburatoren.

Beskidte karburator

Gradvist vil brændstof urenheder bygge i væggene af karburatoren, kvælende motoren. Hvis karburatoren bliver virkelig beskidt, vil gas komme ud i andre steder, at ramme motoren og brændende. Gas skal blandes og flyde gennem karburatoren uhindret. Jer vil savn en Stihl service mekaniker til at rense og service af karburatoren for at stoppe rygning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com