Hvad der forårsager en vaskemaskine til at stoppe, så efter hvile, genstarte?

January 22

Hvad der forårsager en vaskemaskine til at stoppe, så efter hvile, genstarte?

Visse vaskemaskiner stoppe periodisk før de indleder i den næste fase af en vask cyklus. Kort hvileperioden giver motor og transmission mulighed for at indlede de retningsbestemte ændring af vaskebalje før genstart cyklussen. I de fleste tilfælde, stop, er resten og genstart handlinger en rutinemæssig aspekter ved drift og en vaskemaskine. Der er dog omstændigheder når kortvarige pauser er forbundet med et andet spørgsmål, herunder en defekt komponent.

Puls Agitation

Puls agitation er en funktion, som flere nyere vaskemaskiner har, konstaterer General Electric (GE) hjemmeside. Funktionen stopper vaskemaskinen når det skylninger og før spinding at give mere tid til at fjerne sæbe fra tekstiler. En skive generelt stopper omkring et minut til at hvile og at give en længere frist for vand udvinding før du genstarter igen og spinning. Under disse korte hastighed ændringer, vaskemaskinen kan gøre et klikkende lyd. Støjen opstår normalt hver gang komponenterne rekalibrere og forberede den næste bevægelse og bør ikke være årsag til bekymring.

Indlæse Sensing funktion

Nogle vaskemaskiner har en belastning sensing funktion. Når du vælger start, vil vaskemaskinen komme, men derefter pause for at fornemme den vaskebalje belastning størrelse. Når belastningen størrelse bestemmes, vil vaskemaskinen genstarte og begynder at fylde med vand.

Fjernelse af resterende vaskemiddel og Suds

Hvis en typisk afdrypning fase ikke giver tilstrækkelig tid til en vaskemaskine at slippe af med alle vaskemiddel og sæbe i vaskebalje, vaskemaskinen kan stoppe. Den midlertidig aktivitetsstandsning tillader vaskemaskinen mere tid til at hvile, mens det dræner resterende vaskemiddel og suds før genstart og ind i spinning fase. En skive kan gentage disse handlinger mere end én gang indtil de fleste, hvis ikke alle, vaskemiddel og suds elimineres.

Timeren

Timeren i sidste ende styrer vaskemaskines evne til at overgangen gennem en serie af fire komplette faser af en normal vask cyklus: fylde, vaske, dræne og spin. Men hvis den motor, der løber timeren begynder at falme, vask cyklus kan afbrydes midlertidigt sporadisk hele vask cyklus. Den tidtager stop bevægelighed giver motoren en chance for at hvile, før det kan genstarte og advance cyklus igen. Kontakt en vaskemaskine reparation specialist for at evaluere kontinuiteten i den tidtager motor, og erstatte motoren, hvis det er nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com