Hvad der forårsager en Whirlpool opvaskemaskine skal Have en blinkende lys?

August 24

Lysene på en Whirlpool opvaskemaskine Kontrolpanel tjene mere end bare en funktion. Mens lyser efter cyklus udvælgelse, status og fremskridt, kan lysene også flash hvis der er opstået en fejl. Men hvad disse blinkende lys, kan være et mysterium for nogle opvaskemaskine ejere som er fastsættelse uanset problem er til stede.

Start/Genoptag lys

Når "Start/Genoptag" lyset blinker, er det normalt fordi Whirlpool opvaskemaskine var i gang men blev afbrudt, hvilket kan skyldes strømsvigt eller nogen åbning af opvaskemaskine døren under vask cyklus uden at trykke på "Pause/annullere" først. Du kan løse problemet med blinkende lys, blot lukke opvaskemaskine døren og tryk på "Start/Fortsæt" for at påbegynde resten af vask.

Skyl eneste lys

"Skyl kun" lyset bør kun belyse hvis skylning blev valgt og er i øjeblikket i drift. Hvis "Skyl kun" lyset blinker, har flere nøgler på kontrolpladen fået stukket. Du kan løse denne situation, "Pause/Cancel" og tryk derefter på hver enkelt tastatur, en ad gangen, som skal frigive de centrale puder, efter behov.

Fastlåst nøgle

Enhver individuel tastatur, der får fast vil blinke for at give brugerne besked, at det er fanget i position. Du kan løse denne situation, skal du trykke på "Pause/Cancel" og derefter skubbe den tilsvarende tastatur, der blinker et par gange, og som skal frigive stak nøglen.

Ren lys

Selv om den "Rene" typisk lyser når vask er gjort for at anmelde brugere, at retterne er rene og kan blive losset, hvis lyset blinker, angiver, at tjenesten er nødvendig. Prøv at trykke på "Pause/Cancel" og derefter starte en ny vask. Hvis det "Rene" lys ikke blinke igen, problemet er løst gennem reset, men lyset holder blinker, skal du kontakte Whirlpool for bistand.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com