Hvad der forårsager en Whirlpool tørretumbler ikke at varme?

March 27

Hvad der forårsager en Whirlpool tørretumbler ikke at varme?

Du sætte dit tøj i tørretumbleren mere end en time siden og de er stadig ikke tør. Du føler inde i tromlen og indse, at der er ingen varme. Der er flere grunde til hvorfor din tørretumbler Whirlpool ikke kan varme. På elektriske tørretumblere består varme mekanisme af varmelegemet, en termostat og en termisk sikring. Du bliver nødt til at teste alle disse komponenter til at bestemme, hvilken del skal udskiftes. Hvis du ejer en gas tørretumbler skal du teste ignitor og high-limit termostat.

Åbn kabinettet

Unplug den tørretumbler netledningen ud af stikkontakten. Fjerne panelet tå ved at indsætte en spartel mellem panelet tå og frontpanelet. Der er fastholde klip 4 i. fra hvert hjørne. Skub spartel bladet hver fastholde klip og træk panelet tå fra tørretumbleren.

Teste varmelegemet

Hvis du ejer en elektrisk Whirlpool tørretumbler, Find varmelegemet. Varmelegemet er arbejdshest af handlingen varme. Varmelegemet er oftest inde i en dåse. Termostat mounts til siden af varmelegemet kan i de fleste Whirlpool tørretumblere. Termostaten ligner en lille oval del med to ledninger tilslutning til hver side.

Træk de to ledninger, der forbinder til varmen element terminaler. Angiv et volt-ohm-meter til RX1 skala at tjekke kontinuiteten i varmelegemet. Klip hver probe fra volt-ohm til hver af varmen element terminaler. En god element vil give dig en læsning mellem 8 ohm og 12 ohm. Hvis du får ingen ohm læsning, varmelegemet er defekt og du bliver nødt til at erstatte denne del.

Teste termostaten

Find termostaten på din tørretumbler. Hvis termostaten ikke er på varmelegemet kan, vil det være bag blæseren boliger. Fjern de to ledninger, der forbinder til termostaten og indstille din volt-ohm meter skala til indstillingen RX1. Klip hvert sonde af måleren til hver af terminal termostat ledninger. Du bør modtage nogle læsning af kontinuitet. Hvis du ikke får en læsning er termostaten den defekte del.

Test den termiske sikring

Test den termiske sikring for at se, hvis sikringen er slukket varme mekanismer. Når temperaturen i din tørretumbler når en usikre niveau den termiske sikring bliver lukket ned varmelegemet. Dette er oftest på grund af begrænsninger i aftræksluftmængden. Hvis du tester den termiske sikring og det er defekt, skal du erstatte den termiske sikring og rense udsugningskanaler.

Fjerne ledningerne fra den termiske lunte og test sikringen med volt-ohm-meter. Klip en sonde på hver terminal og læse skala på måleren. Du bør ikke modtage en læsning af andet end nul. Hvis du har en læsning af kontinuitet, termisk sikringen er dårlig og du bliver nødt til at erstatte sikringen.

Gas tørretumbler test

Slukke gas levering ventil på bagsiden af tørretumbleren, hvis du ejer en gas Whirlpool tørretumbler. Find den afbrænde assembly på den nederste venstre side af tørretumbleren bag panelet tå. Ignitor er den lange forsamling, der kommer ind i forbrændingskammeret. Træk de to ledninger fra ignitor og Placer klippene fra volt-ohm meter på terminalerne. Indstille omfang til RX1 indstillingen og teste ignitor ohm. Du bør modtage en læsning mellem 50 ohm og 600 ohm. Hvis der er nogen læsning eller en læsning af infinity, erstatte ignitor.

Find high-limit termostaten på toppen af brændkammeret og fjerne de to ledninger, der forbinder til termostaten. Vedhæfte volt-ohm meter clips til terminaler og indstille omfang til RX1. Du bør få en læsning af kontinuitet. Hvis du modtager en læsning af nul high-limit termostat er defekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com