Hvad der forårsager et badekar hane ikke til helt slukke?

December 13

Når du tænder dit badekar faucet håndtag til off position og vandet fortsætter med at strømme ud af tuden, har sæler inde i badekarret hane slidt op til det punkt, vandhanen ikke længere helt afskærer strømmen af vand. Reparere problemet kræver ikke en blikkenslager hjælp, men da du kun har brug for nogle grundlæggende værktøjer.

Hvordan vandhanen arbejder

Et badekar faucet fungerer generelt på samme måde en bruser eller håndvask vandhane gør. Vandhanen tilsluttes både varmt og koldt vand linjer, der konstant leverer vand til vandhanen, medmindre ventiler på anden enden af vandledninger er lukket. Vandhanen har en ventil mekanisme, der styrer, hvornår vandet strømmer ind i vandhanen og gennem badekar er tud. Nogle armaturer har et justeringshåndtag, der regulerer både varmt og koldt vandflow, mens andre armaturer har to håndtag. Som du skruer håndtagene, vand ventilen i vandhanen åbnes eller lukkes, hvilket er hvad styrer, hvor meget vandet strømmer ud tuden.

Slidte sæler

Den vandhane ventiler bruge sæler for at holde en vandtæt blok mod vandet strømmer gennem vandhane på en ukontrolleret sats. Sæler i vandhanen er lavet af gummi, som vil slides over tid og blive skør, ikke længere holde en vandtæt forsegling. Når en sæl begynder at bære hane vil begynde dryppende vand ud af tuden og nogle gange det vil gøre en pibende støj som du dreje håndtaget. Hvis du ignorerer disse tegn, vil sæler slides til punkt ventilen ikke længere kan helt stoppe strømmen af vand, gør det så du ikke kan slukke hanen helt.

Midlertidig Fix

Konstant strømmende vandhanen affald vand, indtil du erstatter de slidte sæler, selv om kun en sive kommer ud af tuden. I stedet for at lade vandet flyde uhæmmet, slukke strømmen af vand. Du skal slukke for vandet til vandhanen, før du kan reparere det alligevel. Stopventil for karret bør være tilgængelige bagdøren adgang på væggen bag vandhanen. Hvis du ikke har en adgang dør, skåret en selv eller slukke alt vand i huset ved hjælp af de vigtigste spærreventil. Åbn den balje hane løbe ud vand tilbage i rør og sikre strømmen af vand er helt ophørt.

Udskiftning af sæler

Du skal fjerne den skrue, som holder vandhanen håndtaget på plads, som sidder enten i midten af håndtaget under en hætte eller i et lille hul omkring håndtaget er base. Bruge en skruenøgle til at fjerne låsemøtrikken, der sidder under håndtaget, hvis der er én, og trække off enhver dekorative metal ærmer. De fleste moderne armaturer har en plastik patron du trække sig ud af røret. Andre vandhaner kan bruge en ventil, du skal skrue fra røret ved at dreje det mod uret. Tage ventilen til butikken, så du køber en præcis udskiftning, ellers vandhanen vil fortsætte med at lække vand. Når du har sat alt igen sammen, Tænd for vandet igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com