Hvad der forårsager Frigidaire opvaskemaskine til lækage fra nederste venstre Front?

October 10

Et brudt døren segl er sandsynligvis synderen for hvorfor vand siver ud fra den nederste venstre front en Frigidaire skive. Sætte dig selv med din opvaskemaskine vil hjælpe med at identificere problemet med dit apparat.

Døren segl og pakning

Over tid, din Frigidaire opvaskemaskine gummipakning døren og pakning kunne forværres og vand kan sive fra områder hvor segl eller pakning ikke længere overholde korrekt. Inspicere segl og pakning nær den nederste venstre front til skade fordi dette er hvor vandet synes forbindelsesgruppering. Hvis enten sæl eller pakning ser ud til at være bobler op, kontakte hærdning eller revner, Frigidaire have funktionen slidte erstattet.

Slanger

Flere gummi eller plast slanger er i bunden lavere kabinet Frigidaire opvaskemaskine. En af dem kunne udvikle en utæthed, der forårsager vand at sive fra forreste, venstre side af din opvaskemaskine. Løft eller Skru de skruer, der holder panelet på opvaskemaskinen. Kontroller hver slange for at sikre, at det ikke er utæt på forbindelsen. Klemme et spændebånd, hvis en forbindelse er svag. Erstatte en slange, der er beskadiget.

Skyl agenter

Pas på ikke at spilde skyl støtte på indersiden af døren udfylde dispenseren. Overskydende skyl støtte, der ikke tørres op kunne forårsage vaskemaskinen til at producere overskydende sæbeskum og lækage. Fordi dispenseren er på indersiden af døren til venstre på visse Frigidaire modeller, kan du mærke vand og suds dryp fra nederste venstre front fra spildt skyl støtte. Rydde op eventuelle overskydende skyl støtte, der ikke gør det i dispenseren før du kører en opvask cyklus. Hvis du har blødt vand, undgå at bruge skyl støtten udelukkende fordi oversudsing og utætheder kan forekomme oftere end hvis du har hårdt vand.

Opvaskemaskine vaskemiddel

Sikre, at du bruger den korrekte mængde opvaskemiddel rengøringsmiddel i opvaskemaskinen til at undgå oversudsing og siver ud fra bunden af maskinen i nærheden af hoveddøren. Følg instruktionerne på siden af den opvask detergent. Derudover sikre, at du bruger et rengøringsmiddel, der er lavet specielt til automatiske opvaskemaskiner, efter Frigidaire. Ellers, forholdet mellem sæbe vandet vil ikke være rigtigt og opvaskemaskinen vil generere alt for mange sæbeskum.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com