Hvad der forårsager Kenmore køleskab til at fryse på bagpanelet & til Cut Off til tider?

August 18

Det er normalt for Kenmore køleskab-- og alle andre køleskabe--at afskære til tider. En ophobning af rim eller is på indre bagpanelet, er imidlertid et symptom på et dybere problem, som er formentlig relateret til køleskab afskære og den selvstændige optøning cyklus i særdeleshed.

Selv Optø System

De fleste køleskabe gå gennem en cyklus af køling og opvarmning. Dette var ikke altid tilfældet. Tidlig køleskabe ikke selvstændig afrimning: is og frost bygget over tid, fylder inde i fryseren, indtil du måtte chip, skrabe eller smelte det. I dag, er køleskabe designet til optøning sig med jævne mellemrum. De har en selvstændig afrimning system, der består af en opvarmning enhed, en timer og en termostat.

Afskære

Under normal drift, kompressor pumper kølemiddel gennem køleskabet. På et tidspunkt træder det fordamper bredbånd, hvor det er ændret til gas. Denne proces forårsager bredbånd bliver meget koldt. Som tiden går, begynder bredbånd at blive dækket med frost og is. Afrimning system forhindrer dette bliver et problem. På et forudbestemt tidspunkt--normalt omkring hver seks til otte timer--udløser timeren kompressor til at lukke ned. Dette er når du hører køleskab afskære. Afkøling stopper og defrost varmeapparater,--som er nær fordamper spoler--varme op, smelter frost og is. Når temperaturen stiger til et vist punkt, vil afrimning termostaten udløse kompressor til at vende tilbage.

Is og Frost

Is og frost kan undertiden ophobes på bagpanelet, bag hvilke løgn fordamper spoler. Dette er et tegn på at for meget is bygger på spolerne fordamper som indikerer igen normalt et problem med enten afrimning varmelegeme, timeren eller termostaten. Desværre kan det være svært at diagnosticere den præcise problem. Hvis din Kenmore køleskab er indefrysning på bagpanelet, kalde en professionel for at reparere den. I mellemtiden kan du afrimning det selv ved at tømme køleskab og fryser af alle fødevarer, at koble det og lade det sidde med dørene åbne for 48 timer. Derefter, sæt den tilbage i og lad det køle før du udskifter mad. Det vil købe dig nogle tid hvis køleskabet ikke kan repareres lige væk, da det vil tage en anden uge eller deromkring for frost at bygge igen.

Reparation overvejelser

Kenmore køleskabe er lavet af flere producenter og sælges udelukkende af Sears. Hvis du beslutter dig at have en professionel reparation dit køleskab, ringe til din lokale Sears reparation afdeling først at se, hvis det vil give dig en rabat, og at kontrollere, hvorvidt dit køleskab er stadig under garanti.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com