Hvad der forårsager køleskab at støje?

October 30

Hvad der forårsager køleskab at støje?

Køleskabe er ikke den mest komplicerede apparat i huset, men det stadig tager en masse dele samarbejder perfekt til at holde maden kold. Hvis en af disse dele bryder ned eller begynder at, kan du begynde at høre nye lyde fra dit køleskab. Køleskabe støje nogle under normal drift, men hvis det pludselig bliver højere eller gør en anden støj, det er et godt tegn, at noget er galt.

Fryser Fan

Frysere kan være placeret på hver side af køleskabet, eller kan være på toppen eller bunden af enheden. Hvis du hører en støj, der kommer fra det område hvor fryseren er placeret, skal du åbne fryseren og se, om støjen får højere. Enhver hvinende lyde kommer fra dette område angiver en brudt fryser fan. Disse enheder er ikke designet til at blive repareret, og til sidst en at gøre en kraftig støj vil bryde og skal udskiftes.

Kondensator ventilator

Alle motorer kræver typisk en fan for at opretholde et sikkert temperatur. Som fan i fryseren, kan ventilatoren, der kører på kondensatoren også nedbryde og skabe en lignende hvinende støj. Placeringen af blæserstøj er hvad der adskiller fryser og kondensatoren fan problemerne. Hvis du hører en fan støj fra den nederste del af køleskabet på bagsiden, er det sandsynligvis kondensator ventilator forårsager problemet.

Kroppen spørgsmål

Der er tidspunkter, når den støj, der kommer fra køleskabet kan være relateret til placeringen af enheden. En uensartede enheden kan forårsage køleskab til gør mærkelige lyde. Du vil sandsynligvis opdage dette efter at sætte en ny køleskab på plads, så sikre, at enheden er niveau inden inspicerende andre steder for lydproblemer. Hvis køleskabet er raslende fra bunden, men sørg for pan nederst er korrekt fastgjort. Det kan rasle når køleskab motorer kører hvis den bliver løs.

Afrimning Timer

Moderne køleskabe har typisk en afrimning mode at holde frost og is fra bygning i fryseren. Afrimning-tilstand er aktiveret på en lille timer, der har sin egen motor. Denne motor lejlighedsvis bliver slidt og kan være kilden til yderligere støjproblemer i køleskabet. De fleste afrimning timere findes bag kick plade på bunden af køleskabet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com