Hvad der forårsager laminat gulve til separat?

January 2

Hvad der forårsager laminat gulve til separat?

Laminat produkter giver en gulvbelægning valg, der er holdbare og kræver lidt vedligeholdelse for en varig udseende. Uden korrekt installation og forholdsregler, kan gulv planker warp og adskille dog skæmmer udseendet af dit gulv. Fugt og luftfugtighed er dit gulv værste fjender. Hvis du tager de nødvendige forholdsregler, skal dit gulv udholde for år uden frygt for plankerne adskillelse.

Laminatgulve

Laminat gulve er en manipuleret produkt består af lag, der kombinerer styrke og holdbarhed med udseendet af hårdttræ, fliser eller sten uden de højere omkostninger på disse gulvbelægning valgmuligheder. Gulve har et slidlag på den overflade, der beskytter gulvet mod pletter og fading. Laminat gulve er ofte valgt for deres lave vedligeholdelse og holdbarhed af familier med børn og kæledyr.

Overvejelser

Dette gulv er egnet til de fleste af værelserne på et hjem, bortset fra rum, der har høje niveauer af fugt og fugtighed, som badeværelser og vaskerum. Derudover Laminat Gulvbelægning kan ikke installeres i alle rum med et gulvafløb. Eventuelle undergulv, herunder beton, vinyl, linoleum, træ eller sten, er en egnet overflade for installation, så længe det er tørt, rent og niveau. Tæpper skal fjernes før du installerer et laminat gulv. En konkret undergulvet er porøs og kan bevare fugt, der kan skade et laminat gulv. Når du installerer laminat over beton, skal være installeret en fugt barriere for at beskytte gulvet.

Installation

Korrekt installation af et laminat gulv vil sikre de bedste resultater og mindske risikoen for planker adskillelse. Undergulvet skal være ren og helt tør at fjerne muligheden for separation på grund af overskydende fugt. Plankerne skal blive akklimatiseret luftfugtighed og temperatur i rummet før installation samt. Lad boksene af planker i værelse for to til tre dage for akklimatisering. Temperaturen i rummet bør være mindst 65 grader Fahrenheit, før, under og i tre dage efter installationen. Gulv temperatur skal være mindst 59 grader for de bedste resultater. De fleste laminatgulve er i dag installeret ved hjælp af en fjer og not installation, som hjælper med at holde brædderne monteret stramt sammen. Bestyrelserne bør være så stramme som muligt at forhindre gapping og adskillelse. En 1/4 til 1/2 - inch hul bør overlades rundt i kanten af rummet for at give mulighed for udvidelse af plankerne, der opstår med fugtighed og temperaturændringer.

Fugt

Fugt er måske den største synder, når laminat gulve separat. For at forhindre adskillelse af plankerne, hverve et par forholdsregler ved rengøring og vedligeholdelse. Tørre op spildt væske, så snart du kan. Når rengøring din laminatgulv, brug lidt vand og rengøring løsning som muligt. Rengøringsmidler til laminat gulve er tilgængelige til at sprøjte på gulvet og moppe op med en mikrofiber eller frotté moppe. Absorberende måtter placeret på entryways, hvor vand fra regn eller sne kan ophobes, beskytte laminatgulve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com