Hvad der forårsager min Haier vindue Air conditionere enhed at fryse Over?

January 5

Haier producerer øko-venlige og elektriske værelse klimaanlægget enheder. Eco-venlige enheder bruger mindre elektricitet end standard værelse/c enheder og de bruger også en miljøvenlig form for kølemiddel. Værelse klimaanlæg spænder i kraft fra 6.000 til 18.000 britiske termiske enheder (BTUs). Hvis isen danner på bagsiden af din Haier a/c enhed kunne det være et af mange problemer.

Udetemperatur

Temperaturen udenfor kan være for koldt, som det ofte sker i efteråret når natten temperaturen falder. Slå a/c på enheden, og tænd fan, som vil smelte isen og give kølig luft til dit værelse fra uden for.

For koldt

Temperaturindstilling på værelset bliver for koldt også forårsager is. At lave det du nødt til at slå temperaturen højere i rummet til Tillad enheden at smelte isen og undgå det frost igen.

For kraftig

Din Haier a/c enhed kan fryse, hvis den producerer for mange BTUs for dit værelse. Hvis enheden er alt for kraftig til rummet, vil det køre mere end det behov at og fryse op. Få en enhed, der passer til størrelsen af rum, eller køre den varmere enhed for at forhindre dette i at ske.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com