Hvad der forårsager pottemuld til at vokse skimmel?

January 22

Hvad der forårsager pottemuld til at vokse skimmel?

Mug i pottemuld kan forårsage svampesygdomme at sprede sig til dine planter. Kig efter spottet, misfarvede eller curling blade. Beskæring beskadigede blade og knopper kan forhindre anlægget helt bukke under for svampen. Også, spray en fungicid på anlægget på anlægget og under bladene. Du skal muligvis repot plante i frisk pottemuld til fuldstændig udryddelse af sygdommen.

Valg af container

Beholdere uden at dræne huller almindeligt forårsage potning jord skimmel. Brug en beholder, der har afløb huller, der er mindst halvdelen 1/2 tommer i diameter. Placer din container på en tallerken fyldt med småsten. Undgå tillader bunden af beholderen at røre tallerkener fyldt med vand. Sørg for, at småsten fungere som en barriere mellem vandet og en underkop. Hvis du har en stor beholder udendørs, bruge mursten eller et stykke træ til at hæve puljen. Placer containere i ampler i en container uden at dræne huller for at undgå vand løber ud af bunden af kurven.

Forkert vanding

Overwatering kan forårsage mug form i den potning jord eller root rot i anlægget. For at undgå mugne pottemuld, løft dit anlæg over en vask når du vand. Hæld vand i bunden af anlægget for at undgå at få bladene våd. Våde blade er en åben invitation for svampesygdomme. Give vand til helt løbe ud af dræning hullerne før udskiftning på en underkop. Afstå fra vanding en plante, der er stadig våd fra den sidste vanding. Tryk det øverste jordlag med din finger til at se, om det er tørret. Jord bør overlades fugtig under muld, men vent til vand, indtil det øverste jordlag er tørret. Holde styr hvor meget du din vandplanter og oprette en vanding rutine at undgå vanding to gange på én uge

Ved hjælp af indfødte jord

Ved hjælp af jord fra dit blomsterbed som pottemuld kan fremme skimmelvækst. Pottemuld solgt på planteskoler blevet steriliseret for at dræbe eventuelle svampesygdomme og skadedyr. Når du bruger jorden fra din værftet, kan det havnen enhver form for svampesporer. Hvis du bruger en store-købte pottemuld, der begynder at vokse skimmel, smide hele posen og repot dit anlæg med forskellige jord.

Dårlig sollys

Mangel på sollys kan forårsage mug vokser i pottemuld. Læs din plante etiket omhyggeligt for at finde ud af, hvor meget sollys anlægget skal modtage. Placer din stueplante i et solrigt sted eller bag en transparent gardin hvis det behov for indirekte solen. Undgå at placere planter som orkideer lige foran windows, fordi stråler fra solen kan brænde deres sarte blade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com