Hvad der kan være forskellige typer af grøntsager dyrkes i Topsy Turvy?

November 22

Container gartnere har brugt hængende plante i år, men en nyere kandidat til antenne havearbejde er Topsy Turvy plantageejer. Denne plantageejer bogstaveligt forvandler havearbejde hovedet ved at have have planter, der vokser ud af bunden af en kolonne af jord, derefter dyrke dem hængende i luften. Rødderne vokser op gennem jorden og stængler og mad hænger ned, holde grøntsager ud af jorden og i let picking højde.

Vining planter

Vining planter er måske de mest naturlige dem til at plante i en Topsy Turvy plantageejer. Hele tanken om denne planter er at have en plante trailing ud nederst i luften, så en vinstok passer ind i planen ganske godt. Vælg vining planter som tomat, agurk, squash og små cantaloupe sorter til grow. Når du vælger dine frø, vælge dem med små vækst vaner. Ønskede vinstokke at hænge ned for et par fødder, men dem, der får til 10 eller 12 fod er alt for længe og alt for tunge for planter til at støtte.

Buskede planter

Buskede planter, der har enkelte frugter på dem klarer sig godt i Topsy Turvy plantageejer. Prøv mindre busk sorter af grønne bønner, søde og varme peberfrugter og bush voks og grønne bønner. Holde planter til de mindre sorter af buske til at skære ned på vægten potentielle i plantageejer.

Jordbær

Frugt kan gøre overraskende godt i Topsy Turvy plantageejer, når den pågældende frugt er jordbær. Du kan plante et jordbær plante i bunden af plantageejer på den foreskrevne måde, så gør mindre nedskæringer i stof sider af planter og slip mere jordbær planter langs dens længde. Du har, i realiteten lavet en hængende jordbær krukke.

Rodfrugter

Den sidste ting du måske tænke på når det kommer til Topsy Turvy plantageejer er rodfrugter. Den hele planter er designet til at fremvise planter hængende ud af bunden. Hvad mange mennesker ikke mener er den lange kolonne af beplantning jord, der hænger i luften, med det meste af det er ubrugt af plantens rødder. Udnyt denne ideelle ubrugte haverum og slip et par radise og gulerod frø i toppen af dine planter. Grøntsager vil vokse og drage fordel af det åbne rum, gøre dobbelt told i dine planter i stedet for at spilde halvdelen af det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com