Hvad der kvalificerer en vaskemaskine eller tørretumbler til Energy Star?

December 4

Hvad der kvalificerer en vaskemaskine eller tørretumbler til Energy Star?

Miljøstyrelsen giver mulighed for produkter til at bære Energy Star-seal, hvis de opfylder kravene i agenturets produktspecifikationer. Disse krav tager i betragtning, om et produkt tilbyder betydelige energibesparelser; de funktioner og muligheder, og om de lever op til kundernes forventninger; købsprisen i forhold til andre modeller, og om ekstra udgifter kan dækkes i energibesparelser; hvordan tilgængelig teknologi er; om energibesparelser kan være uafhængigt testet og bekræftet; og om Energy Star mærkning ville være effektiv i at hjælpe forbrugeren i købsprocessen.

Energy Star

EPA etableret Energy Star-programmet til fremme miljømæssigt ansvarlig produktudvikling. Programmet hjælper med at reducere udledningen af drivhusgasser og forurening gennem udvikling af energieffektive produkter. Producenter, der fortjene Energy Star for deres produkter kan vise det på emballagen, tegning Gæster der er interesserede i energibesparelser og bevarelse.

Revidere krav

Om Energy Star-produkter få en markedsandel på 50% eller derover i en kategori, virker EPA med amerikanske Department of Energy til at gennemgå krav i denne kategori og finde ud af, hvis de har brug for revision. Faktorer i denne revisionsproces omfatter ændringer og fremskridt inden for teknologi og energieffektivitet, ændringer i føderale minimale effektivitetsstandarder, tilgængelighed og ydeevne af et produkt, problemer med eller ændringer i test procedurer og en historie af kunder ikke opnå den forventede energibesparelser fra et produkt.

Vaskemaskiner og tørretumblere

Energy Star mærke ikke tøjtørrere, fordi de er alle ens i energiforbrug. EPA anbefaler imidlertid ved hjælp af indstillingen fugt sensor, hvis det findes, at spare energi og reducere slid på tøj. Agenturet anbefaler også rengøring fnug filter regelmæssigt, og skrubbe det med en stiv børste til at fjerne akkumuleret film fra tørretumbler ark.

Energy Star tøj skiver bruge 37 procent mindre energi og mere end 50 procent mindre vand end andre vaskemaskiner. Mange godkendt skiver har en større kapacitet end regelmæssig skiver, som udmønter sig i færre masser af vasketøj, at bringe endnu flere besparelser. Da den gennemsnitlige husstand gør 400 masser af vasketøj om året, kan besparelser være betydelig over livet i vaskemaskinen.

Økonomiske incitamenter

Vaskemaskiner og tørretumblere er ikke berettiget til skattefradrag og fradrag, selv om mange andre hjem forbedringer kvalificerer i februar 2011, nye vinduer eller solpaneler. Men mange stater tilbyde appliance rabat programmer, der kan hjælpe offset udgifterne til et nyt apparat. Tjek os Department of Energy hjemmeside for aktuelle lister af staten eller ved at kontakte DOE Recovery Act Clearinghouse på 888-363-7289.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com