Hvad der skal sættes i en Dormer-vindue afsats over en Foyer?

January 5

En dormer-vindue afsats i en høj foyer giver dig en kreativ mulighed til at dekorere den øverste del af forstuen. Størrelsen af afsatsen og din evne til at få adgang til det er faktorer i beslutte hvad de skal placere der. En neutral udsmykning tilgang, der virker for enhver sæson betyder mindre arbejde for dig, men pladsen giver dig også valg til årstidens skærme.

Illustrationer

Dormer afsats giver dig mulighed for at vise et stort kunstværk, der arbejder med omfanget af foyeren. Hvis du har en massiv foyer med høje lofter, vælge et stort, indrammet print eller original kunst stykke til at hvile på afsatsen. Afstivning som små stykker træ fastgjort til afsatsen lige foran rammen forhindrer en ulykke, hvis illustrationen begynder at glide. Når du vælger illustrationen, overveje, hvordan det vil påvirke lys kommer ind gennem vinduerne. Et bredt stykke af kunst, der dækker det meste af vinduet kan vise din foyer ind i et mørkt rum.

Containere

Vaser, keramik, krukker og glasflasker er et par eksempler på containere, der fungerer godt på en afsats i en kvist. Vælge beholdere med varierende højder, farver og typografier til at skabe kontrast på den høje foyer afsats. Glasflasker tillade lys til at filtrere gennem samtidig tilføjer dekoration til området. Ser for forskellige farvede glas for mere kontrast og farve i rummet. Høje containere passer højden af plads til at gøre udsmykningen mere til at skalere.

Årstidens viser

Hvis du ikke har noget imod klatring en stige hyppigt for at ændre visningen afsats, gør årstidens indretning en dejlig skærm. I juletiden, oprette en dekoreret træ på vinduet afsats. Store, indpakket gave kasser tilføje til scenen, enten med træ eller på egen hånd. Store kranse ligeledes arbejde nemlig jul samt øvrige fridage. For eksempel, kegler en grapevine krans med kunstige falder blade, mums og pine værker for i efterårsmånederne.

Mix og Match

Hvis du ikke er sikker på hvad der skal sættes på dormer-vindue afsats, overveje en kombination af dekorative elementer. Start med et stort, indrammet kunstværk som anker for pladsen. Arrangere vaser, keramik eller flasker langs afsats til surround illustrationen. For en ferie touch, væve i årstidens elementer. For eksempel tilføje i pine grene omkring jul, græskar i efteråret eller kurve af kunstige blomster i foråret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com