Hvad der skal sættes i glas vaser for køkken dekoration

March 24

Hvad der skal sættes i glas vaser for køkken dekoration

Køkkenet er ofte midt i en familie hjem og fortjener dekoration værdig af dens betydning. Men du behøver at bruge en formue for at tilføje dekorative accenter til dit køkken. Et glas vase, interessante fyldstof og kreativitet er alt hvad du behøver at gøre din egen attraktive køkken dekorationer.

Pasta buket

Et højt glas vase med en lidt blussede mund er en ideel base for et kreativt køkken dekoration. Fylde den klare vase 1/3 fyldt med tri-farvede makaroni eller proptrækker pasta. Bland en håndfuld af almindelig spaghetti nudler og en håndfuld af tri-farvet spaghetti nudler sammen til at sprede farverne jævnt. Skub nudlerne i vasen. Spaghetti bør holde flere inches over vase rand. Lad nudlerne lean udad mod blussede vase munden til at skabe en buket effekt.

Lagdelte frugt

Tilføje en munter accent til dit køkken med en farverige frugt-fyldte vase. Fyld bunden af en stor, klart glas vase med centrale limefrugter og små citroner. Tilføje vekslende lag af paradisæbler, små citroner og små appelsiner til vasen. Udfylde den resterende plads i vasen med koldt vand til at bevare frugt. Binde en grøn sløjfe omkring vasen munden og placere dekorationen på en tæller.

Køkkenredskaber indehaveren

Vende skrot klud og et glas vase i en dekorativ køkkenredskaber indehaveren til at organisere og fikse op dit køkken. Skære et stykke mønstret stof, såsom rød og hvid kontrol, således at det er stor nok til linje indersiden af vasen og hænge over kanterne. Omhyggeligt stuff kluden inde i vasen, trække kanterne op, således at de hænge over kanten og ned på ydersiden af vasen. Wrap et tyndt bånd omkring vasen munden og binde det i en bue til at sikre stof på plads. Skub køkkenredskaber, såsom blanding skeer, ind i foret vasen og placere vasen på disken.

Blomsterknopper

Samle et ulige antal farvede glas bud vaser til at oprette en munter blomsterdekoration på et køkken hylde eller i vindueskarmen. Skub en forskellige tørrede blomst i hver vase, som en tørret solsikke i ét og en tørret rose i en anden. Sørg for at skære stænglerne på forskellige længder, så hver blomst forbliver synlige, når du klynge Vaserne sammen.

Lagdelte bønner

Oprette en mock krukke fyldt med bønner til at tilføje en gammeldags touch til dit køkken indretning. Fyld en klart glaskrukke med vekslende lag af tør kidney bønner, sorte bønner, pinto bønner og lima bønner. Skær et stykke mønstret stof stor nok til at dække vase mund og falde ned ad siderne. Pak sejlgarn omkring vasen munden og binde det i en lille bue at sikre kluden og skabe udseendet af en krukke låg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com