Hvad der skal sættes i jorden til dit blomsterbed

January 30

Hvad der skal sættes i jorden til dit blomsterbed

Vokser den største, smukkeste blomster er let, når du ændre jord i blomsterbedet. De fleste blomster er store foderautomater og være til stor gavn, når de dyrkes i frugtbare, letsmuldrende jord, der holder fugt, ikke men er klæg. Det er bedst at forberede jorden før du plante blomster. Hvis dit blomsterbed er allerede beplantet, ændre jorden af topdressing. Tilføj de ændringsforslag og næringsstoffer til overfladen og indarbejde dem som du går om havearbejde.

Forbedre tekstur

Intet slår sphagnum for at forbedre teksturen af jorden i dit blomsterbed. Det vil hjælpe med at bryde op lerjord, hvilket gør det dræne lettere. Det rummer også vand, hjælpe sandjord bo fugtig længere. Andre organiske materialer, at forbedrer konsistensen af din jord er vermiculit, perlit, træ bark, træflis eller savsmuld.

Forbedre frugtbarhed

Den bedste ting du kan tilføje til din havejord at øge sin frugtbarhed er kompost. Kaldet sort guld af gartnere, kompost er resultatet af brugte plantematerialer nedbrydes langsomt over tid. De bliver til rig, sorte jord, fuld af næringsstoffer og organismer, der hjælper planterne vokse robuste og sunde. Yderligere at forbedre frugtbarheden af dit blomsterbed ved at tilføje granuleret gødning, specielt formuleret til blomstrende planter.

Forbedre dræning

For at bryde op en tæt, lerjord, tilføje grove builder sand. De store partikler vil tilføje mere variation til meget små partikelstørrelsen af lerjord, bidrager til at skabe luft lommer, som hjælpe vand dræne hurtigere. Brug ikke fint sand i lerjord. Det vil blande sig med ler og forvandle til cement, skorpedannelse og blive uigennemtrængeligt, når det tørrer.

Sphagnum hjælper med dræning samt, føjer tekstur til jord. De forskellige mellemstore partikler oprette luft lommer, som hjælpe vand dræne væk hurtigere i lerjord. Sphagnum bevarer også fugt, hvilket er gavnligt for sandet jord. De store partikler i sandjord forårsage vand og næringsstoffer at dræne væk før planter har en chance for at absorbere meget af dem. Sphagnum holder mere fugt i sandjord, hjælper planterne for at få mere vand og flere næringsstoffer.

Justere pH niveau

En videnskab for sig selv, justering af pH-niveau i din havejord er let, når du får din jord, testet af din lokale county udvidelse office. De vil teste pH-niveau i jordprøver du sender dem, og fortælle dig præcis hvad og hvor meget kemisk eller organiske næringsstoffer til at tilføje for at bringe pH i dit blomsterbed i området ideelt til dyrkning af planter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com