Hvad der skal sættes i køkkenet dunke

November 7

Køkken dåser sæt er lavet i forskellige former og størrelser og materialer fra keramik til kobber til glas. En vigtig faktor, at de alle har til fælles er at de skal være lufttæt at gemme tørt gods. Dunke skal forsegle effektivt for at holde fugt og insekter, der kan ødelægge lagrede fødevarer. De fleste tørfoder hæfteklammer kan opbevares i køkkenet dunke, især hvis de er holdt ude af direkte sollys.

Mel

Bagning leverancer, såsom forskellige typer mel, holde godt i køkken dunke. Lufttætte beholdere med silikone eller gummi sæler, der sidder på forsiden og passe stramt til læbe af beholderen fungerer bedst til at holde fugt og fugt, der kan gøre mel klump sammen. Disse sæler holder også insekter og deres larver ud af melet. Mel beholderen er normalt den største dunk i et køkken canister sæt.

Sukker

Den næste største dunk i et køkken canister sæt kan være sukker dunk. Sukker er også negativt påvirket af fugt og fugtighed. Det skaber klumper og bliver klæbrige når canister seal ikke udgør en lufttæt bond med dåsen. Sikre, at seglet fungerer korrekt ved at børste det, så at ingen sukkerkrystaller tilstoppe riller i sæl når lukket.

Pasta

Fjern din spaghetti pasta fra sin butik boks og placere den i en høj køkken dunk. Disse højere køkken dunke er ideelle til opbevaring af spaghetti uden at bryde op tør pasta tråde. Hele spaghetti tråde, som du kan snurre rundt på en gaffel italiensk stil gøre spise erfaring sjovere for spaghetti elskere. Holde spaghetti køkken canister på bordplade inden for rækkevidde for hurtigt måltid forberedelse.

Kaffe

Det er især vigtigt, kaffebønner og jorden kaffe blive lagret i en lufttæt køkken dåser, således at de ikke mister de olier væsentlige kaffe smag gennem fordampning. Silikone eller gummi sæler kan gøre et køkken canister lufttæt; men de ofte tiltrækker jorden kaffe partikler at holde sig og kan forhindre en god tætning på en kaffe dunk. Børst både segl og canister rand før du lukker så at de er fri for kaffe partikler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com