Hvad der skal sættes i kommode til en Baby?

December 25

En lille ny tilføjelse til din familie vil helt sikkert kræve plads i et par kommode skuffer, og der er et par vigtige punkter at medtage. En kommode til en baby bør omfatte essentials, der vil gøre skiftende og dressing let og organiseret.

Onesies

Før om en enkelt artikel inde i skuffen, overveje at sætte i en skuffe liner. Foringen både beskytter træet og kjoler op inde i hver skuffe. Én mulighed er selvklæbende skuffe-liner papir. Dette papir er lavet af alle former for materialer, herunder nogle, der er duftende. Andre foringer omfatter satin eller silke, skær i størrelser og længder især i skuffer. Sørg for at sætte dit barns blød, følsom hud på toppen af listen, når du køber en liner.Når din liners er angivet inde i hver skuffe, er det på tide at begynde at fylde dem. Det springende punkt i tøj påklædning til en baby ligger i onesie, slidt nedenunder næsten ethvert outfit. Disse kommer i forskellige farver og stilarter. I en af skufferne, være sikker på at inkludere masser af onesies, som ulykker--fra begge ender--vil ske på en daglig basis. At holde en skuffe fuld af ren onesies vil spare tid og frustration for en travl mor eller far.Organisere skuffen i den dagligdags form sammen med andre onesies, der er lidt mere udsmykkede eller dressy for udflugter til parken eller besøg hos venner og familie.

Sokker

Vi alle har svært nok ved at holde op med vores egne sokker og forsøger at holde teenie, lille par på ét sted kan være en meget stor udfordring. Giv dig selv et forspring ved at reservere en skuffe til sokker. Rul hvert par sokker sammen, så alt det kræver er en hurtig grab til en lille kugle og du har et par i hånden og klar til at gå.Hvis du begynder at tabe sokker eller har en sok her og der med ingen makker, donere det, starte en pose tabt sokker eller smide det væk men sætter det ikke inde matchede sokker skuffe. Dette vil holde dig fra sensationsprægede sok efter sok med ingen match.Da sokker ikke tager for meget plads, kan du også kombinere Sokkerne med pyjamas og sleepware. Sted sokker på den ene side og pyjamas på den anden at holde dem adskilt. På denne måde er en eftermiddagslur i hendes favorit jammies sammen med et par varme, fuzzy sokker kun én skuffe væk.

Komplette Outfits

Mange outfits til en baby kommer som en pakke, komplet med en top og bund. De er også lille og kompakt, især når den er foldet. Reservere en eller to skuffer at placere en trøje og matchende par eller bukser eller nederdel sammen i stedet for at have en separat skuffe for toppe og bunde. Dette vil tillade dig at hurtigt få fat i et outfit eller to i stedet for at skulle søge gennem en skuffe til et matchende nederdel eller et par bukser til en sød top.Den bedste måde at lægge tøjet i skuffe er at placere bukser eller nederdel under toppen, som du vil genkende en outfit hurtigere ved at se skjorten, som de har tendens til at have flere unikke egenskaber.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com