Hvad der skal sættes i reoler

October 14

Reoler er nyttige stykker af møbler til opbevaring af bøger, nips og andre små ejendele. En reol kan variere i størrelse fra en lille, diskret stykke ved siden af en seng til en væg-størrelse installation i en stue eller den. Du kan justere hylder af reoler med flytbare hylder til at rumme forskellige størrelse bøger.

Bøger

Reoler er primært designet til at holde bøger. Foring bøger ved siden af hinanden holder dem organiseret, nem adgang og ud af skade på vej. Hvis du har store kunstbøger eller Atlas, der er for høje til at passe ind i hylden, kan du gemme dem vandret i stakke. For at holde pigge af dine bøger leder nice og nye, position din reol således at bøger aldrig er udsat for direkte sollys, da dette vil i sidste ende fade blæk på pigge. Nogle bogreoler har glasdøre på forsiden for at beskytte bøger fra støv, katte claws og børns nysgerrige hænder.

Musik

Hvis du er mere en fan af musik end af litteratur, bruge dine reoler til at gemme poster, cd'er og gamle kassettebånd. Arrangere din vinyl registrere albums og cd'er i reoler på samme måde som bøger, foret ved siden af hinanden med deres pigge, der vender udad, så du nemt kan læse deres titler. Opsætning af en reol ud for dit stereo udstyr giver dig med et praktisk opbevaringssted til din samling af musik.

Tøj

Reoler, der ikke er fuld af bøger, registrere albums, cd'er og kassettebånd kan bruges til at opbevare tøj og tilbehør. Selv om reoler ikke give stativer for jakker og kjoler, er de ideelle til stabling T-shirts, sokker og undertøj. Du kan putte en lille reol mod en væg i dit skab og bruge det som en praktisk opbevaring spot til bælter, lommetørklæder og små beklædningsgenstande.

Kunst

Attraktive reoler kan blive et omdrejningspunkt i en stue til visning af skulptur og kunstgenstande. Kunstværker og sofabord bøger om kunst kan bruges sammen i en reol til at gøre en effektiv kombination. Du kan installere spor belysning i loftet foran en reol og fokusere den på en central kunstværk i reolen. Sætte mindre stykker af kunst på de øverste hylder for at skabe et look, der ikke er toptunge og passer godt i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com