Hvad der skal sættes på Hostas at frastøde Bugs

May 16

Hostas er en gruppe af flerårige planter hjemmehørende i Asien, med lily er en af de mest populære arter. Uvenlig insekter kan almindeligvis angribe og foder ud af planterne. Mens der er flere detail-produkter, som hævder at frastøde bugs, er disse nogle gange dyre varer, som er ineffektive. I stedet overveje at gøre dine egne fejl repellent, som vil holde bugs i skak uden at skade din have.

Peber

Peber udsender en stærk lugt, som er nyttigt i afskrække næsten alle typer af insekter. Bland en løsning af enhver kombination af halv kop rød peber, cayenne peber og/eller chili peber og 2 kopper vand i en sprayflaske. Tilsæt 10 dråber af flydende fad vaskemiddel (alle mærker), som vil skabe en selvklæbende kvalitet der vil hjælpe denne løsning stick til at plante blade for en længere periode. Spray direkte på plante blade, både toppe og undersider. Gentag hver to uger eller efter en kraftig regn, der kan have skylles frastødende. Dette vil holde bugs i skak uden at skade din hostas.

Mynte

Mynte udsender også en stærk lugt, som de fleste fejl ikke nyde. I en sprayflaske, bland en løsning 2 kopper vand, 20 dråber mynte æterisk olie og 10 dråber flydende fad vaskemiddel. Spray opløsning direkte på plante blade, og gentag hver anden uge eller som nødvendigt for at holde bugs i skak. Skiftevis, vokse friske mynte i haven nær Hostaer, eller hak friske mynteblade og drys omkring Hostaer.

Tea Tree olie

Tea tree olie er en anden naturlige element, der udsender en meget stærk lugt, der vil afvise bugs. I en sprayflaske, bland en løsning 2 kopper vand, 10 dråber tea tree olie og 10 dråber flydende fad vaskemiddel. Sprøjte på plante blade, og Gentag som nødvendigt for at holde insekter fra at angribe din hostas.

Citrus

Citrusfrugter udsender en anden stærk lugt, at fejl vil blive frastødt af. I en sprayflaske, bland en løsning 2 kopper vand, 20 dråber citronella olie (tilgængelig på enhver sundhed butik) og 10 dråber flydende fad vaskemiddel. Skiftevis, bruge 20 dråber citronsaft eller presse frisk juice fra citrusfrugter i sprayflaske. Spray direkte på plante blade, og Gentag som nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com