Hvad der skal sættes på rustfrit stål ridser på mit køleskab?

February 23

Hvad der skal sættes på rustfrit stål ridser på mit køleskab?

Rustfrit stål tilføjer et elegant look til din køkkenmaskiner. Den skinnende facade vil lysne rummet og imponere dine gæster. Rustfrit stål ser flot ud, indtil du skrabe det. Når ridset, finish er skæmmet og ødelægger udseendet af hele apparatet. Når du reparerer skaden, vil det se næsten så god som ny igen.

Kende dit apparat

Ikke alle rustfrit stål er skabt lige. Almindelig, ubestrøget rustfrit stål er de nemmeste at reparere. Hvis du har simuleret rustfrit stål eller en belægning, der modstår fingeraftryk, vil du have en mere vanskelig tid at reparere overfladen. Hvis du ikke ved hvad dit apparat er dækket med, henvises til brugervejledningen eller kontakte producenten. Hvis det er noget andet end ubestrøget rustfrit stål, skal du også kontakte producenten for scratch removal rådgivning.

Slibning

Du kan behandle ridser ved slibning apparatet. Brug sandpapir eller slibende pads, der spænder mellem 80 og 120 grus. Vær sikker på at sand med korn, så du ikke forårsage mere skade. Holde slibning indtil ridser er væk. Du kan have at slibe det flere gange, med gradvis grovere sandpapir, til helt at fjerne ridser. Kan du praksis på en skjult del af apparatet først for at Sørg for at du gør det korrekt.

Polering

Når ridser er fjernet, skal du polere hele panelet for at genoprette sin glans. Bare sætte en dab af rustfrit stål polske på en fnugfri mikrofiberklud og anvende den til panelet ridset at bringe det tilbage til dets tidligere glans. Rustfrit stål polsk er også tilgængelige i spray form på apparatet forhandlere og online.

Reparation Kit

Du kan købe en rustfrit stål reparationssæt, online eller i mange butikker. Disse kits har alt hvad du behøver at gøre din stål apparat ser så god som ny.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com