Hvad der skal sættes Under hårdttræ gulvbelægning

March 16

Hvad der skal sættes Under hårdttræ gulvbelægning

Den naturlige skønhed og holdbarhed af trægulve gør dem en populær behandling i gamle og nye boliger både. Ældre huse kan eller kan ikke have brugt et underlag under træet. Dog skal nye installationer – fast eller flydende--muligvis et underlag af en række årsager. Før remodellering, overveje hvad skal sættes under din hårdttræ gulvbelægning og grunde til at bruge underlayments.

Betydning

Trægulve er støjende. Et underlag, der er installeret under hårdttræ gulvbelægning vil kontrollere mængden af støj, der kommer fra hårdttræ gulvbelægning. Underlayments kan også give isolering og beskyttelse mod fugt, der kan bygge under overfladen af gulvet. Visse typer af underlayments vil også blive installeret til pude, giver en støddæmper til enhver, der ture på gulvet.

Typer

Der findes flere typer af materialer, der kan bruges som underlayments for hårdttræ gulvbelægning, herunder kork, gips fiber panel, spånplader, skum, Visqueen og vinyl. Typen af underlag skal du bruge er baseret på typen af subflooring.

Valg af underlag

For at få det rette underlag, skal du først overveje en række faktorer, såsom hvor du bor, hvilken type af subflooring ligger under, placering af gulv (ovenpå/nedenunder), fugtighed og fugt niveauer af hjemmet og nødvendigheden af isolering.

Skum underlayments er ikke det ideelle valg for ethvert hjem med høje niveauer af fugtighed eller hvor fugt kan komme i kontakt med skum, som det kan skabe farlige skimmelvækst. Derudover skal hjem med fugt og fugtighed spørgsmål underlag, der forhindrer fugt i at nå hårdttræ gulvbelægning for at forhindre skader på træ.

Et underlag, der giver en støjskærm er en absolut nødvendighed for ovenpå værelser, condo enheder og lejligheder. Uden støjskærm, kan livet for alle, der bor under denne enhed blive ulideligt støjende. For boliger beliggende i koldere klimaer, vil et underlag, der giver en termisk barriere hjælpe holder gulvet varmere og også hjælpe til at sænke omkostningerne til energi ved at forhindre kolde luft udkast.

Typen af hårdttræ gulvbelægning (virkelige eller laminat) vil også være en afgørende faktor i typen af underlag valgt. Producenterne give skriftlig specifikationer om, hvilke typer underlag kan bruges sammen med deres gulve produkt. Ved hjælp af forkerte underlag materiale kan ugyldiggøre garantier og forårsage skader på gulvet.

Omkostningsstyring

Omkostningerne ved installation af et underlag varierer med typen materiale og arbejdskraft i forbindelse med installationen. Research og sammenligning shopping kan hjælpe dig med at få de bedste materialer til de bedste priser, især hvis du klarer installationen selv. Hvis du arbejder med en entreprenør, det er nemt at være svajede i gør tingene på sin måde--bare fordi han siger det er godt. Holde sig for øje, men, nogle entreprenører kan ønsker at bruge et materiale, der er lettest at installere, og andre kan ønsker at bruge det underlag, der vil koste dig mest så for at øge deres fortjeneste. For at få hvad du har brug for, gøre din forskning på forhånd, og ikke underskrive nogen arbejdsordrer eller kontrakter indtil du er sikker på, at din entreprenør vil bruge det produkt, du anmoder om. Hvis hun nægter, har du mulighed for at lede efter en anden entreprenør, der vil arbejde tæt sammen med dig for at få dig de ønskede færdige resultater.

Going grøn

Miljøvenlige materialer er hurtigt ved at blive normen for nye bygning og remodeling projekter. Producenter udvikler underlag materiale, der består af genbrugt og ugiftige materialer, der er formaldehyd-fri og ikke-allergifremkaldende. Mange bygningen leverandører er begyndt at bære "grønne" alternativer på en regelmæssig basis, og der er nu "green" bygning forsyningsvirksomheder, der sælger kun miljøvenlige materialer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com