Hvad dræber Spider mider i haven?

May 13

Hvad dræber Spider mider i haven?

Home haver er fyldt med en bred vifte af planter, der giver farve og tekstur til landskabet. Disse planter er modtagelige over for insekt skadedyrsangreb, der kan påvirke sundhed og kraft af planter og blomster. Spider mider er en fælles skadedyr af både indendørs planter og de vokser i haven. Kontrol af spider mider opnås med kulturelle kontrolmetoder, samt anvendelse af kemiske produkter.

Identifikation

Spider mider er små medlemmer af familien arachnid og er relateret til edderkopper, skorpioner og flåter. Disse skadedyr har fire par ben og er ovalt. De fleste spider mider er mindre end one-halvtredsindstyvende inches i længden på modenhed, som gør dem vanskelige at spotte med det blotte øje. Spider mider er kendetegnet ved det fine, silkeagtige web de placerer på blade af haveplanter.

Typer

Både varme-sæson og cool-sæson spider mider findes. Toplettet spider mite er en vigtige skadedyr af mange planter, angribe mere end 180 arter af værtsplanter. Prydplanter, indendørs planter, ukrudt og vegetabilske afgrøder er angrebet af Toplettet spider mite. Denne skadeorganisme er opkaldt efter de to grønne pletter på ryggen. Nåletræer er påvirket af de Gran spider mite, en cool-sæson mide, der angriber cedars, Gran og enebær. Bladet gulning og Brunering er symptomer forbundet med Gran spider mider i nåletræer.

Nonchemical kontrol

Sprøjtning din haveplanter med en hård strøm af vand er én måde at banke mider fra løv og reducere deres numre. Gentage denne proces to gange hver uge er nok til at holde spider mider under kontrol. Flere arter af biologiske rovdyr, såsom lacewings, snyltehvepse og lady biller, feed på spider mider i haven. Disse insekter holde ofte spider mite tal lavt.

Kemisk kontrol

Gartneri sæber og olier er to produkter, der er effektiv i styringen spider mider i haven. Disse produkter virker ved at dække åndehuller for spider mider, forårsager dem til at kvæle. Grundig dækning af haveplanter er nødvendige, når du bruger disse produkter, da de arbejder på kontakt. Fokusere på undersiden af bladene, fordi spider mider samles der. Miticides er tilgængelige på dit lokale havecenter til spider mite kontrol. Anvende disse produkter efter mærke retninger for de bedste resultater.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com