Hvad du behøver at vide før du køber en have værktøj sæt

January 9

Hvad du behøver at vide før du køber en have værktøj sæt

Vælge de rigtige værktøjer er så vigtigt for en gartner som mekaniker efter at have de rigtige værktøjer til at arbejde på en bil. Teknologi er kommet langt med værktøj og hjælp for gartnere, men de grundlæggende værktøjer er stadig de samme.

Skovle

Størrelsen af haven bestemmer den skovl, du har brug for. Hvis du har en container haven, vil du ikke ønsker en fuld størrelse skovl, og hvis din have er større, du vil bruge en masse ekstra tid shoveling med en håndholdt skovl.

River

En haven rake vil hjælpe med at holde snavs løs i din have. Et blad rake vil hjælpe dig trække blade og kompost over din vinterhave, holde ukrudt fra at dyrke i dit plot. En hånd rake bruges til arbejde containere samt.

Trimmere

Kan du hånd sakse eller lemmer trimmere til at skære væk de døde eller døende planter, hvilket gør det lettere at grave rødderne til plante fjernelse. Grensakse er brugt til at fjerne døde grene fra ellers levende planter i vækst sæsoner så godt.

Have slanger

Vælg en slange, der når frem til din have og er let knyttet til en sprøjte eller sprinkler. Du vil ønsker en slange, der er styrket for at forhindre kinke og lækager, og som har crush-bevis koblinger.

Hakker

En af de vigtigste værktøjer i en have er hoe. En rendegraver er afgørende for at gøre dit rækker eller gravhøje, og en skarp hoe gør weed fjernelse lettere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com