Hvad du skal bruge til at holde fugle fra indlejring i uønskede steder

July 26

Fuglene tilføje meget til vores miljø og vi drage fordel af deres tilstedeværelse. De er naturlige rovdyr af skadedyr, der kan ødelægge afgrøder, spise haveplanter og forårsage sygdom. Fugle kan blive en pestilens, men, når de vælger upassende redepladser. Hvis deres reder er placeret inde i en besatte bygning eller i et område hvor der er menneskelig aktivitet, det rod, de kan blive en sundhedsfare. Der er en række ting du kan gøre for at afskrække fugle fra nesting i en bestemt placering.

Pie plader

Fuglene kan ikke lide motion og reflekterende materialer. Indsamle flere aluminium pie plader. Punch et hjem i toppen og gevind en længde af snor eller fiskesnøre gennem dem. Snore på en træpind og suspendere pind ved siden af det område du ønsker at beskytte. Vinden vil forårsage tilfældig bevægelse og solen vil afspejle fra metal, afskrække fugle fra at sætte sig der.

Netting

Fugle er ofte tiltrukket af åbninger i staldene eller ældre kviste hvor deres reder vil være beskyttet mod elementerne. Hvis det websted, hvor fuglene forsøger at reden er en større åbning i en eksisterende bygning eller hjem, kan du strække fugl netting på tværs af det. Dette vil forhindre fugle fra indtastning og bygge en rede, men det vil ikke påføre dem nogen skade.

Lokkefugle

Ugler og ræve jager fugle, så synet af dem vil skræmme fugle fra området. Der findes kommercielt produceret plast lokkefugle af disse to dyr på din haven forsyning butik. Montere din lokkedue på en stick og Placer den ved siden af det fredede område til at afskrække fugle. Disse lokkefugle ser overbevisende til en fugl.

Advarsler

Alle fugle, bortset fra europæiske stære, huset spurve og duer, er beskyttet af staten og/eller føderale lovgivning. Det er ulovligt og umenneskeligt at fjerne en rede, der indeholder æg eller baby fugle. Fjerne reden, før æggene er lagt, eller efter at fuglene har forladt den. Det er ulovligt at forgifte eller ødelægge de fleste arter af fugle. Forebyggelse er en mere effektiv måde at styre din fuglebestanden. Hvis de er et irritationsmoment, sætte ikke brød eller frø ud for dem, eller de vil holde komme tilbage efter mere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com