Hvad efteråret grøntsager kan jeg plante i Zone 6B?

February 3

Mange gartnere gerne få mest ud af den plads, de har. Dette omfatter undertiden plantning falde afgrøde af nogle grøntsager. Ikke alle grøntsager egner sig til køligere vejr, men for nogle, er det ideelt. US Department of Agriculture zone 6b omfatter dele af Tennessee, Missouri, Texas, Oklahoma og West Virginia. De varmere temperaturer giver mulighed for en længere vækstsæson for en falde haven.

Blad

Mange blad-type grøntsager vokse godt i efteråret haven i USDA zone 6b. Disse bladgrøntsager omfatter spinat, grønkål og salat. For en efteråret haven, start frø af disse grøntsager indendørs ud af den varme sol. Temperaturer, der er for varmt vil ikke tillade frø til at spire.

Løg

Løg og hvidløg begge foretrækker at modne i køligere vejr i stedet varmt. Hvidløg og løg kan også plantes sent i efteråret, efterladt alene hele vinteren og har en slutningen af vinteren eller det meget tidlige forår høst. Hvis du ønsker at forlade løg og hvidløg i jorden over vinteren, dæk dem med klud eller et tykt lag barkflis til at beskytte dem mod de hårdeste nætter. Efterår høst, plante transplantationer om midsommer.

Kål familie

Grøntsager, der tilhører familien kål alle vokse godt i efteråret i USDA zone 6b. Grøntsager i kål familie omfatter kål, broccoli, spirer og blomkål. Start transplantationer er også nødvendigt for de bedste resultater med at få en god høst i efteråret. Start frø indendørs tillader dig at vælge de stærkeste af stiklinger til at plante udenfor og ikke gider med de svagere, der sandsynligvis ikke vil producere meget alligevel.

Sommer plantning

Plante transplantationer til efteråret haven midt om sommeren. Start frø seks til otte uger før plantning uden for, hvilket USDA zone 6b ville være omkring midten af juni. Hærde off transplantationer før plantning dem udenfor, ligesom du ville gøre for en foråret haven. Hærdning off tillader planter at vænne sig til solen og ændringen i temperatur. Sætte stiklinger for en time om dagen i første omgang, men ikke på den varmeste del af dagen. Gradvist at øge tiden udendørs og i solen indtil du er klar til at plante dem i haven. For at finde ud af, hvilken dato planterne skal plantes udenfor, læse frø emballage til at finde ud af, hvor mange dage til at høste. Tælle tilbage fra den første dato, frost, som kan være alt fra 30 september til oktober 30, afhængigt af vejret år. Start frø seks uger før den dato at plante dem udenfor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com